Adams - It might be a baby

 
Är tillbaka! Reece Adams och hans flickvän Allison går sitt sista år på Universitetet - så jag ber om ursäkt ifall det blir jobbigt när både Jake & Julie Lane samt Reece & hans flickvän går där samtidigt. 
 
 
 
Våren har kommit till campus, och våren är ju kärlekens årstid. Reece och Allison är lika kära som aldrig förr. 
Dock har de knappt någon tid för varandra nu när det bara är två veckor kvar till examen. Båda vill ju lyckas bra och få toppbetyg, så studierna går helt enkelt före kärleken. Allison är så stolt över Reece. För några år sedan hatade han skolan, skolkade hela tiden och struntade mer eller mindre i allt och alla. Men nu så.. äntligen flera år senare har även han en 'ambition'.
Han vill lämna campus med toppbetyg.. trots att han ännu inte riktigt vet vad han vill göra sen.
 
 
Ja, alla problem de hade när de var yngre är borta med vinden. Allison är glad över att hon förlät Reece efter att han varit otrogen. Hon älskar ju honom mer än något annat. Men det är något som bekymrar henne. Något hon funderat på ett tag nu - eller snarare misstänkt. Under de senaste två månaderna har hon lidit av ett konstigt illamående. Skolläkaren har inte hittat någon orsak, men Allison är ganska säker på vad det är. Kan det vara så att.. det ligger en bebis där inne? Det är ju inte säkert, än. Allison kan ändå inte låta bli att le lite för sig själv. Men om det nu är så.. vad kommer Reece säga? 
 
 
Det är snart dags för dagens föreläsning så Allison går och tar sig en het dusch. Reece vet ingenting om hennes misstankar ännu. Hon tror inte att han fattar något överhuvudtaget. Hade hon varit en kille vars flickvän lider av ett ständigt illamående som inte orsakas av virus, så hade i alla fall Allison fattat direkt. Åtminstone misstänkt en graviditet. 
#1 / / Hanna:

Äntligen :D
Du skriver verkligen jätte bra! Hoppas faktiskt på att det är en bebis ;)

#2 / / Anonym:

Wcif Reeces tröja och jag antar att det är in simselfie i bion och undrar vart du laddat ner "din" jacka och tröja. Alltså jackan som också finns med i headern