Adams - Time to be independent

Detta inlägg skulle egentligen kommit upp för längesen men det har hänt sjukt mycket i mitt liv den senaste tiden.
Sen har jag såklart "glömt" bort Sims eftersom jag varit helt fast med Outlast. 

 
 
Allison som är ambitiös är klart nöjd över slutbetyget. Det första hon ser är ett stort MVG - vilket gynnar henne bra då hon i framtiden tänker bli affärskvinna. 
 
 
Reece's vistelse på Campus har varit upp och ner. Han fuskade på varenda tenta eftersom han varken orkade plugga eller ens bry sig om sin examen. Tillslut satte han sig faktiskt ner och pluggade ordentligt till slutprovet, och lyckades ta examen med ett VG. 
 
 
Dagen då det var dags att flytta hemifrån är kommen. Reece har sedan han var tonåring längtat tills dess men att ta farväl av sina föräldrar var svårare än han trodde. Såklart de kommer ses igen men bara tanken på att inte längre bo hemma är lite skrämmande.
 
 
Den som tar det hårdast är självklart mamma Janelle. Det är inte lätt för en mamma att släppa taget.
Hon försäkrar sin son att om det är något han och Allison behöver är det bara att ringa. Janelle, som är stadens rockstjärna, har redan gett dem tillräckligt med pengar. 
 
 
Några dagar senare har Reece och Allison äntligen kommit i ordning i deras nya hem. Det är inte stort men det duger bra åt de två.
Reece har dessutom kunnat köpa sin drömbil tack vare arvet efter sin morfar Justin. 
 
 
Känslan av att äntligen ha ett eget hem tillsammans med Allison är obeskrivlig. Reece vet i alla fall att han aldrig varit lyckligare.
Hundarna Bart och Shorty flyttade självklart med. 
 
 
Allison är även hon lycklig över att få bo med Reece i deras egna hem. När Reece är ute och handlar ställer hon sig framför spegeln och kollar in sig själv. Hennes kropp har börjat forma till sig, och det oroar henne. Vad ska Reece säga när han väl får reda på det? 
 
 
Någon dag ska hon hitta rätt tillfälle att berätta, nu vill Allison bara njuta av sin första kväll med Reece i deras egna hem. 
#1 / / Moa:

Äntligen! :D

#2 / / Felicia:

Allison är ju verkligen så söt!

Mysigt litet hem de har

#3 / / Erik (simsnörd) :

Vart kan man ladda ner Subarun?