Baynes - Kylie & Morgan

 
Moderslivet är inte enkelt, speciellt inte när man har två småtjejer som skriker konstant samtidigt. 
Dina älskar sina barn mer än något annat i livet, men ibland kan hon känna att hon inte längre orkar. 
 
 
Som tur är ställer ju såklart alltid Kendall och Kylie upp. Kylie framför allt tycker det är jätte kul att passa de små. Hon kan knappt vänta till den dagen då hon ska skaffa egna barn. Att bebisar skriker mycket gör inte henne något! 
 
 
Tack vare Kylie kunde sportiga Dina äntligen ta sig sin vanliga morgonrunda - vilket hon inte kunnat göra sedan tvillingarna kom till världen. 
 
 
Förutom att sitta barnvakt och laga mat finns det annat i huset att göra. Allt verkar gå sönder på en samma gång. Utan att klaga hjälper Kylie såklart till så mycket hon kan.. 
 
 
.. men just idag är hon lite stressad. Efter att ha sett till de små och lagat toaletten tar hon sig ett välförtjänt bubbelbad.
Just idag ska Kylie nämligen träffa sin bästa vän och, från hennes sida, crush. 
 
 
Senare den dagen är Kylie på väg hem till sin vän Morgan Markövertags hus. Men när hon närmar sig huset kommer Morgan ut och frågar om de kan besöka parken istället. 
 
 
Kylie och Morgan besöker parken i Willow Creek. 
 
 
De sätter sig på en bänk och pratar ett bra tag. Morgan verkar först inte märka hur uppslukad Kylie är av honom, vilket Kylie blev lite ledsen över. Hon vill ju att han ska se henne på samma sätt som hon ser honom. 
 
 
När de sedan bestämde sig för att molnskåda började Kylie försöka linda in sina känslor för Morgan, mest för att försöka få honom att förstå hennes känslor.  
 
 
Vilket ändå fick ett relativt bra resultat. Morgan erkände tillslut att även han hade känslor för Kylie. 
 
 
Om de ska dejta eller bli tillsammans direkt har de inte riktigt kommit fram till ännu. Båda är ju ändå rätt säkra på vad de känner för varandra, sen har de ju känt varandra sedan länge. Kylie har nog aldrig varit såhär lycklig förut, ingen kan göra henne så lycklig som Morgan kan! 
#1 / / Ofelia:

Vilken snygging! Hoppas bara han är bra för Kylie och inget asshole :P

Svar: Haha ja, vi får se vad som händer! ^^
Sandy SIMSINSPACE