Svar: Min dator

Fråga från Anonym: 
Vad har du för dator som du spelar på? Din grafik är super!
 
Svar: Hej! 
Ska jag vara helt ärlig är det, numera, fyra olika datorer som står för materialet du ser här. 
Den dator det mesta kommer ifrån, såsom the sims 4 inläggen, är min "huvudspeldator" som är en stationär MSI, modell Nightblade.
Men numera kommer vissa framtida TS4 inlägg (dock inte Bremmer) att komma ifrån min nya spellaptop som är av märket Lenovo och är någon utav deras senaste spelgeneration - måste säga att jag förvånade mig själv att det inte blev en MSI av den med men ibland måste man pröva något nytt haha. 
 
Vad gäller The Sims 3 så spelade jag det förr på min gamla laptop (som är av märket Samsung - numera används den endast för att redigera), men spelet har flyttats över till min andra stationära som liksom spellaptopen är en Lenovo - dock ingen speldator. Trean funkar tyvärr inte på min MSI eftersom dess grafikkort är för nytt och blir därav inte igenkänt av spelet. Jag ska dock faktiskt testa ifall spelet funkar på laptopen eftersom dess GeForce kort är, konstigt nog, utav en äldre generation.

So there you have it. Fyra olika datorer med två olika grafikkort (två har AMD, de andra två GeForce) samt fyra olika grafikkorts generationer varav grafikskillnanderna.