Adventskalender - Del 12,

Grupp 21
Blake - Cara - Katherine - Morgan
 
Tidigare delar
[Grupp 1] [Grupp2] [Grupp 3] [Grupp 4] [Grupp 5] [Grupp 6] [Grupp 7] [Grupp 8]
[Grupp 9] [Grupp 10] [Grupp 11] [Grupp 12] [Grupp 13] [Grupp 14] [Grupp 15] [Grupp 16]
[Grupp 17] [Grupp 18] [Grupp 19[Grupp 20] [ÏGrupp 21] [Grupp 22]
 
 
De hade kanske befunnit sig i ungdomsrummet en bra stund innan alla hade kunnat slappna av. Ingen vuxen hade lagt märke till dem, förutom Anastasia som gått förbi på vägen till sitt rum för att vila - men killarna hade alltmer börjat nyktra till och hade därför kunnat bete sig ganska normalt. Inga misstankar från Anastasia, även om det förmodligen inte hade spelat någon större roll. Anastasia var inte den som direkt skulle sätta dit killarna för att dem fått i sig alkohol, utan hon skulle antagligen bara inte bry sig. Men de vågade helt enkelt inte chansa. 
 
Cara hade försökt få med sig Morgan på att spela det gamla bordsfotbollspelet som fanns därinne. Morgan hade dock bara varit med en kort stund innan han lämnat Cara att spela ensam, för att blicka ut genom fönstret. Katherine och Blake satt tillsammans i soffan och var fullt upptagna med varandra - vilket återigen var något som väckt Morgans uppmärksamhet och gjort honom irriterad. 
 
 
Efter att ha stått bakom dem en liten stund orkade han tillslut inte längre med deras slaskande. Morgan sjönk ner bredvid paret i soffan. "Hörrni, det räcker! Herregud vad ni ska hålla på." Katherine vart något chockad över Morgans reaktion, medan Blake till en början vart irriterad. "Men va?!" utbrast han. Morgan ryckte på axlarna.
"Tja alltså..Vi är ju på en offentlig plats. Tona ner lite." muttrade han. 
Blake harklade sig och höjde lite på ögonbrynen. "Som om någon skulle bry sig? Oj, där sitter två tonåringar och...
"... men det kanske inte är så trevligt att komma in och se på hur ni två sitter där och.. sliskar er."
Morgan avbröt Blake som himlade med ögonen. 
 
 
Blake hade bara mumlat något till svar på Morgans konstiga kommentarer, innan han rest sig upp och istället gjort Cara sällskap. I och med det passade Katherine på att ta Morgan åt sidan. Han betedde sig riktigt konstigt och hon var fast besluten att ta reda på vad som var orsaken. "Kan du följa med mig?" sa hon. "Varför då?" undrade Morgan och lade armarna i kors.
"Det var egentligen ingen fråga, utan en begäran." sa Katherine bestämt. Hon traskade fram till Morgan, grabbade tag i hans arm och mer eller mindre drog honom med sig bort mot ett annat rum. 
 
 
"Jaha.." sa Cara där hon och Blake stod och tittade efter de andra två som försvann bort. "Vad var det där om?"
Blake svarade genom att rycka på axlarna. "Ingen aning vad det tagit åt Morgan." sa han. 
Cara log åt sin vän. "Det är nog bara alkoholen som håller på att gå ur." sa hon och blinkade med ena ögat.
"På tal om det.. hur känner du dig nu då?" fortsatte hon. Blake besvarade hennes leende. "Bättre. Mycket bättre." sa han. "Däremot, skulle jag gärna ha något att dricka. Gärna läsk." 
Cara hakade i sin arm i Blakes. "Dåå testar vi att se hur det går för dig att ta dig till köket. Men jag håller i dig för säkerhetsskull."