5 saker ni inte visste om Adrianna Lane

 
Nu var det ett tag sedan första "5 saker ni inte visste om.." inlägget, och ni verkade tycka det var en rolig grej så varför inte göra några stycken till? HÄR hittar ni första inlägget. Den här gången tänkte jag skriva om Adrianna Lane, Familjen Lane's grundare.. aaand here we go! 
 
♦ Adrianna är född och uppvuxen på landet (Appaloosa Plains), och hennes pappa härstammar från Egypten - varav hennes stora intresse för landet och hennes jobb som arkeolog. 
♦ Adrianna älskar alla djur - men hennes favoriter är reptiler, såsom ödlor och ormar. 
♦ Även om det kanske inte märkts av så himla mycket när Adrianna var "Familjen Lane"'s huvudsim, så är hon en familjeinriktad sim. 
♦ Något annat som heller knappt märktes var att Adrianna egentligen är en riktig festprisse - varav en anledning till varför hon flyttade från Appaloosa Plains till Storybrook County. 
♦ Adrianna har alltid stått sin son Jake mycket närmre än dottern Julie. Hon älskar sina barn lika mycket, men man kan väl säga att Familjen Lane uppfyllt det klassiska uttrycket "Far och dotter, mor och son". 
Bonus: Adriannas första stora kärlek var faktiskt Jake's biologiska pappa Eli, men när det visade sig att han var förlovad bestämde hon sig för att inte berätta om sina känslor. 
 
Publicerat i Simmar
#1 / / Elin:

Blev lite sugen på att läsa om Lane igen ifrån början efter att ha läst det här inlägget, haha! :p

#2 / / Elin:

Blev lite sugen på att läsa om Lane igen ifrån början efter att ha läst det här inlägget, haha! :p