Bremmer - Because I love you

Jag vill bara informera er om att jag gör mitt bästa för att bloggen ska uppdateras regelbundet, eftersom jag spelar en hel del
Star Wars Battlefront kommer Sims lite på sidan av. Så om jag helt plötsligt skulle försvinna någon dag eller två vet ni varför men jag garanterar att jag försöker balansera och spela Sims så mycket jag kan. 
Skulle ni förresten vilja bli vän med mig på Origin är det bara att adda MissSkywalkerr.
 
 
Sedan han träffade Yuki har Jayden blivit alltmer mån om sin kropp och hälsa.
Han försöker vakna några timmar tidigare innan han ska iväg till skolan för att ge sig och jogga. 
 
 
Pamelas bebismage blir allt större. Jayden tycker trots allt det ska bli roligt att bli morbror, men hans inställning till barnets pappa Don är densamma. "Roligt med en bebis, ja. Men kunde du inte tänkt efter lite innan du valde pappan..?" skrattade Jayden. 
 
 
Pamela blir rosenrasande och tar genast försvarsställning. Hon menar att Don lovat att han ska ställa upp, och att han kommer bli en jätte bra pappa. Men Jayden tror ändå inte på vartenda ord hans syster säger. 
 
 
Yuki, som hörde allting, ber Jayden göra henne sällskap över en kaffe. 
"Jag har också hört en hel del om den här Don, så jag förstår dig. Men hon har gjort sitt val och det är alltså att lita på honom.. och om hon tycker och känner att det är rätt kanske du borde lita på henne. Om det däremot visar sig vara ett stort misstag kommer hon i slutändan tacka dig för att du ändå försökte få henne att se sanningen." säger Yuki i ett försök att uppmuntra sin pojkvän till att kanske sänka garden lite och se vad som händer. Efter mycket om och men ger tillslut Jayden med sig.
 
 
Senare samma eftermiddag får Yuki ett erbjudande att få vara med på en fest vid klipporna.
Att ta med någon är tillåtet, och Jayden blir direkt tillfrågad. Han blir dock lite osäker och velar fram och tillbaks en stund. 
Yuki lyckas i vilket fall som helst tillsist övertala honom att följa med. 
 
#1 / / Mikka:

Tjopp! Jag addade dig på Origin! Lordkitty21 var jag :D

Svar: Yes, accepterar när jag kommer hem! :D
Sandy SIMSINSPACE

#2 / / Elin:

Yuki är så himla söt! :)

Svar: Visst är hon! :j
Sandy SIMSINSPACE

#3 / / Tindra:

Ååååååh vad jag älskar din blogg! Pssst, ser du en originförfrågan från Tinderella1 så är det jag hahahah. (Mitt origin namn är såååå fult, jag vet) :D <3

Svar: Åh tack så mycket! Vad glad jag blir :D Nej det tycker jag inte att det är!
Sandy SIMSINSPACE

#4 / / Anonym:

Kanske en löjlig fråga men vem är det du har som profilbild på origin? Häftig bild haha xD

Svar: Boba Fett från Star Wars :)
Sandy SIMSINSPACE

#5 / / thesimslife:

Tycker du gör ett jätte bra jobb med att uppdatera bloggen, att det kan ta någon dag innan det kommer upp ett nytt inlägg gör inte så mycket då du skriver så bra inlägg, och man blir så nyfiken på att se vad som händer härnäst, särskilt nu med Bremmer så det slutar med att man kollar på blogg.se appen för å se om du skrivit något nytt, (inte suttit med datorn på länge nu när jag bara spelat gta haha, tur mobilen finns då så man har koll på sina favoritbloggar :) )

Så sugen på att köpa StarWars också, verkar vara ett roligt spel, I need more games in my life haha.

Svar: Åh, tack så mycket för komplimangen! :D Jag själv tycker dock att jag kan göra bättre ifrån mig, då skriva är lite min grej.

Det är helt klart värt pengarna. Och om du köper det kan du dessutom spela med mig om du skulle vilja det! ;D *Love multiplayer!
Sandy SIMSINSPACE

#6 / / Anonym:

Vem är Boba Fett? Ja har sett Star Wars flera gånger men aldrig sett honom vad jag kan minnas, men nu var det iofs ett tagsen jag såg dom lol xD

Svar: Boba är en bounty hunter och han är inte med speciellt mycket i filmerna. Han har ytterst få repliker och filmerna han syns mest i är ep5 & 6 (som på min bild) - och i ep2 fast där är han ett barn. Bara att hålla utkik nästa gång du tittar på dem helt enkelt! :)
Sandy SIMSINSPACE