Bremmer - Party all night

 
Trots att hon är gravid kunde inte Pamela motstå väninnan Katrinas förslag om en utgång. 
Jayden och Yuki följer med, och innan kvällen faller har de tre en mindre förfest hemma. 
 
 
Tack och lov passar fortfarande Pamelas allra favorit festklädsel. 
Och med tanke på bebisen i magen försöker hon ta det lugnt ute på dansgolvet. Dessutom har Pamelas energinivå sjunkit en hel del sedan hon blev gravid och orkar inte riktigt hänga med i svängarna. 
 
 
Det är lite ansträngande men hon gör i alla fall sitt bästa för att kunna ha det så roligt som möjligt. 
 
 
Efter ett tag sticker Jayden och Yuki iväg från dem andra. De vill ha kul på sitt sätt och vad passar inte bättre än att äventyra i en garderob. 
 
 
Att hänga i baren utan att kunna dricka är aldrig roligt, men det var ändå en perfekt plats att gå till när hon började känna sig utmattad. Även om Pam faktiskt ser fram emot att bli mamma kan hon, som vid detta tillfället, ibland inte undgå att fråga sig själv varför hon inte var mer försiktig. När bebisen kommer försvinner så mycket möjligligheter i hennes liv, och hon kommer inte heller vara lika benägen att kunna gå ut på kvällarna och ha kul på ett bra tag. Hon är fortfarande ganska ung, liksom. 
 
 
Nere på dansgolvet har Jayden och Yuki kommit tillbaka. De drar igång en dansduell och verkar få med sig majoriteten av alla simmar. Yuki är den som tar hem alltihopa.