Lane - I wanna see Egypt just one last time #Part 2 (Vinterspecial)

Andra och sista delen av denna vinterspecial har jag gjort lite extra lång. 

 
Den första pyramiden de besöker är Himlens Pyramid. Just denna pyramiden var en av Adriannas favoritplatser när hon arbetade här. 
 
 
Adrianna gick in med en otrolig självkänsla. För bara ett dygn sedan trodde hon inte att hon skulle stå här igen, och pyramiden har, nästan som förväntat, inte ändrats ett dugg på mer än femton år. 
 
 
Julie har ju redan sett detta ställe, och hon minns det lika väl som om det bara hade varit för någon vecka sedan. Förmodligen därför hon inte är lika nervös som storebror Jake. Trots att mamma Adrianna försäkrat honom om att chansen är en på miljonen att han kommer få se en mumie i just denna pyramid. Adrianna har då aldrig sett en enda här. 
 
 
Trots att han varit otroligt nervös inför vistelsen går faktiskt Jake iväg på egen hand för att utforska ruinerna, och det som döljer sig i dykbrunnarnas djup. 
 
 
Julie höll sig till Adrianna nästan hela tiden. Antagligen för att hon inte ville lämna sin mamma ensam, med tanke på att hon är väldigt gammal och vad som helst kunde hända. 
 
 
Efter ett tag lyckades mamma Adrianna övertala Jake och Julie att hon inte behövde någon, som hon kallade det, barnvakt.
Hon tyckte att de kunde gå iväg på egen hand och låta henne få lite andrum. 
 
 
Sista eftermiddagen innan den långa resan hem till Storybrook börjar, tar Adrianna med sig sina barn till marknaden. Hon har hittills visat dem diverse sevärdigheter, äventyr och gravkammare.. och marknanden kom därför lite på efterkälken. 
 
 
Än en gång försökte Julie tjusa ormen i korgen. Sist gick det inget vidare alls - då var hon en tonåring med noll tålamod och nu när hon återigen försökte och faktiskt hade tålamodet lyckades hon tillslut tjusa ormen. 
 
 
Adrianna mötte många gamla goda vänner från hennes tid här. Det roligaste mötet var dock med hennes nära väninnas ena son, som bara var en liten pojke sist Adrianna såg honom. Han var lika glad av att träffa "tant Adrianna" som alla andra i byn. 
 
 
Adrianna är mer än nöjd över att hennes sista önskan är uppfylld, att hon fick chansen att visa och lära både Jake och Julie hur hon hade det som ung och vilket fantastiskt land Egypten är. 
#1 / / Mikka:

Vad kul att se att du är tillbaka (-ish) ! :D