Stuart 1.17 Den gamla tiden

 
Det händer ofta att Angelina vaknar upp hungrig mitt i natten, och denna natt är inget undantag. Men när hon går ner för att ta sig något lättare att äta börjar hon känna sig dålig. Inte illamående men däremot hängig och febrig. 
 
 
Angelina började i alla fall att känna sig bättre från febern in på morgonkvisten när hon vaknat igen. Dock var det inte så mycket bättre då detta väldigt påtagliga illamåendet kom tillbaka istället. 
 
 
Illamåendet släppte tack och lov även det senare inpå dagen. "Herregud du kommer ju snart att spricka!" skrattade J då det gick upp för honom hur stor magen faktiskt blivit, och större skulle den bli. "Det kanske är tvillingar därinne." log Angelina. En liten del av henne hoppades faktiskt på det, om än det nog skulle bli väldigt tufft med två barn samtidigt första gången. 
 
 
I väntan på att J sedan skulle komma tillbaka från gymmet tog sig Angelina en simtur i poolen. Hon vågade sig inte på något lättare träningspass på något gym nu, men hade däremot hört att simma och promenera skulle vara bra för bebisen. Därav att hon försökt komma igång med en rutin genom att simma varje morgon. 
 
 
Senare samma eftermiddag åkte smink och finkläder på för den här middagen J så länge velat gå på. Eftersom restaurangen ligger i Newcrest och inte alls långt ifrån deras hus hade paret bestämt sig för att gå dit. Men det hade varit en dålig idé då Angelina fick så fruktansvärt ont i ryggen när de tillsist kom fram. Det får helt enkelt bli en taxi hem sen. 
 
 
Trots att restaurangen låg såpass nära deras hem hade de ändå inte varit här på kanske ett år.
Sist var den där gången J bjöd ut Angelina på middag för att sedan fria till henne. 
 
 
Det tar sedan ett tag innan Angelina kan bestämma sig. Ingen maträtt på menyn såg särskilt tilltalande ut, men det var troligtvis för att hon hade kommit att bli himla kräsen sedan hon blev gravid. Tillslut blev det i alla fall någon rätt med starka räkor, och i väntan på maten för de en konversation om den gamla tiden. Vad de två brukade hitta på tillsammans som unga. De två hade trots allt känt varandra sedan de var små, åtminstone sedan 11 års åldern där någonstans. Det hade sedan kommit att dröja tills båda var runt 20-21 år gamla och insåg att det nog fanns något mer mellan dem än enbart vänskap, och nu sitter dem här. Sambos. Nygifta. Barn på g. På väg att bli en familj. 
 
 
J tar sig ett glas rött till maten medan Angelina återigen får nöja sig med vanligt vatten. Innan maten sedan tar slut fotar Angelina den. Rätten hon beställt in var faktiskt riktigt god och den ville hon gärna försöka sig på att återskapa hemma någon dag.