Stuart 1.18 Veronica

 
Angelina börjar dagen med en varm välbehövlig dusch. Sedan råkade hon ha sönder handfatet efter att hon borstat sina tänder, så hon satte direkt igång med att laga det. 
 
 
Hon hinner precis få handfatet att sluta läcka innan en fruktansvärd smärta i magen sätter igång. Angelina förstår direkt att bebisen är på väg och ropar på J att han måste ringa efter en taxi som kan ta dem till sjukhuset. 
 
 
Smärtan är bortom något annat hon någonsin känt förut. Men hon härdar ut - eller är tvungen att härda ut - då kön på sjukhuset är lång och det tar ett tag innan Angelina tillsist kan komma fram till receptionen. Receptionisten i sin tur tar dock en väldig tid på sig att fixa saker och ting så att Angelina kan bli inskriven på sjukhuset.
 
 
Tillsist får Angelina äntligen komma till en läkare. Angelina är dock skeptisk till maskinen framför henne, men läkaren lovar att den inte är farlig, som dock sedan råkar plocka ut Angelinas hjärta innan någon bebis kommer..
 
 
Ett par timmar senare kommer en flicka till världen som får namnet Veronica. Angelina och J får sedan åka hem samma dag med henne eftersom hon tack och lov är frisk och mår hur bra som helst.