Stuart 1.20 Playdate

 
Veronica har inte vaknat på rätt sida. Hon är arg, och när pappa J gått till jobbet blir hon istället ledsen därför det är så fruktansvärt tråkigt när han försvinner hemifrån, tycker hon. 
 
 
I hopp om att göra Veronica lite gladare ringde Angelina efter sin gamla klasskompis Bella, som själv har en son i Veronicas ålder. Dels har de två inte setts på ett tag och dels skulle det nog vara roligt för deras småttingar att lära känna varandra.
".. jag måste varna dig dock, att Veronica inte är på något vidare humör.
 
 
Angelina försvinner sedan in i köket för att göra i ordning kaffe. Bella sätter ner Alexander intill Veronica, som till en början inte är särskilt intresserad av honom. Hon fortsätter leka med sin ponny fram till dess att Alexander också vill vara med och försöker ta ponnyn ifrån henne. Veronica slänger därefter ifrån sig ponnyn, och som den charmören hon är vill hon hälsa på den nya killen med en kram - något som inte alls var särskilt uppskattat.. 
 
 
Veronica bryr sig dock inte så mycket om nobben hon fick. Istället får hon med sig Alexander på att leka med hennes dockskåp. 
 
 
De två väninnorna har suttit och iakttagit deras barn en stund, skrattat åt nobben och hur de sedan ger ifrån sig gulliga ljud likväl försök till ord för att kunna kommunicera med varandra. Deras uttal är kanske inte det bästa men fantasin är desto bättre. Sedan går deras samtal över till andra ämnen.
Så som hur livet ser ut numera. 
 
 
Någon timme senare slår klockan ett och det är dags för lunch. Angelina slängde ihop ett par enkla mackor till henne själv och Bella medan småttingarna fick en varsin ost och skinkmacka. Under lunchens gång kom de in på det här med träning och hälsa. För Bella hade det inte varit några större problem att komma i form igen efter graviditeten, men för Angelina hade det varit betydligt svårare. Å andra sidan hade hon knappt haft någon tid över till att bege sig iväg till gymmet sedan Veronica kom. Nuför tiden gick visserligen Veronica lite grann på dagis vissa dagar i veckan, men Angelina hade likväl inte kommit sig iväg till gymmet då hon varit så fruktansvärt trött den senaste tiden. Förmodligen berodde det på utmattning. 
 
 
Strax efter hon ätit upp sin smörgås brister Veronica ut i tårar. Hon vill inte sitta i den tråkiga stolen längre, dessutom är hon trött men ändå vill hon bara fortsätta leka i dockskåpet med Alexander. 
 
 
Bella och Alexander hade stannat någon timme till efter lunchen. All lek gjorde Veronica riktigt trött, såpass att hon lite senare inpå kvällen blev riktigt arg och grinig och bara gnällde fram till dess att mamma Angelina tillsist stoppade henne i säng. Veronica hade i alla fall haft riktigt roligt idag, och förhoppningsvis skulle hon få leka med Alexander snart igen.