Stuart 1.21 Angelina mår dåligt

 
Medan Veronica fortfarande ligger och sover passar Angelina på att se efter sina plantor. Hon har dessvärre inte fått så mycket tid eller haft energi att lägga ner på dem den senaste tiden. Några utav plantorna har redan börjat vissna, men Angelina lyckas tillsist få liv i dem igen. 
 
 
Innan det är dags att bege sig till dagis får Veronica ett bubbelbad. Ett väluppskattat sådant. Veronica plaskar och leker lyckligt i vattnet, och råkar stänka ner Angelina. 
 
 
Efter att hon lämnat Veronica på dagis pallrar Angelina sig iväg till gymmet. Det var efter mycket om och men, men Angelina kände att det var dags att ta sig själv i kragen och bara få det gjort. 
 
 
Efter en lång, välförtjänt dusch känns det dock inte alls bra. Angelina vet inte vad det är eller hur hon egentligen ska beskriva det, mer än att hon är så fruktansvärt trött hela tiden. Trött, hängig och svimfärdig. Det känns helt enkelt inte bra. 
 
 
J som arbetat ett sent pass kommer inte hem förrän senare inpå kvällen. Veronica sover sedan länge, och Angelina har som mest legat på soffan och vilat upp sig. Innan läggdags ger J henne en välbehövlig massage samtidigt som de pratar om Angelinas mående. "Är det inte bäst att gå till läkaren då?" sa han med en markant oro i rösten. "Kanske. Jag får väl försöka bege mig iväg till vårdcentralen imorgon." suckade Angelina.