Ny collab på g: Forgotten Hollow

 
Då var det snart dags för ytterligare en collab att synas här på bloggen. Återigen är det tillsammans med Mikka från Simstales.
Vi bestämde oss för att starta en ny serie ihop, Forgotten Hollow, i och med den nya expansionen (Vampyrer) som släpptes inte alltför lång tid sedan. Serien handlar då om två vampyrfamiljer som inte står varandra alltför nära, och jag hoppas att ni kommer tycka det ska bli kul att få läsa om dem och vad de hittar på. 
 
Forgotten Hollow kommer att publiceras varje måndag och fredag klockan 18:00.
Första avsnittet kommer att släppas nu på fredag den 17 februari samma tid som står här ovan. 

Vi har lagt upp serien i säsonger med tio inlägg per säsong, alltså 20 inlägg totalt per säsong och det kommer att vara på ett ungefär samma upplägg som vi gjorde i Adventskalender, där vi länkade varandras bloggar och därmed gjorde det lättare för er att navigera mellan bloggarna och inläggen. En annan skillnad mellan Adventskalendern och Forgotten Hollow är att vi kommer lägga mer fokus på respketive familj, och därmed inte dela alla simmar med varandra på samma sätt. Om än deras liv löper parallellt med varandra så glöm inte att kika in på båda bloggarna, så kommer ni att få större grepp om historien.