Stuart 1.9 "Camping queens" part 3

 
Ny dag. Nya möjligheter. Angelina, som är först med att vakna, börjar den nya dagen med att gå omkring lite på de platser hon inte fick tid över till igår. 
 
 
.. återigen en ny växt av något slag som hon plockar på sig. 
 
 
När J sedan har vaknat han också packar duon ihop sina saker för att bege sig iväg till en stora skogen. Tanken är att de ska spendera sista natten i Granite Falls mest kända skog, där det legendariska vattenfallet också finns. 
 
 
Hur fin är inte naturen! 
 
 
Efter att ha inspekterat den vackra platsen ska J försöka lära Angelina att fiska. Hur det egentligen gick förblir nog en gåta, men det kanske är värt att nämna att Angelina trodde sig få en fisk men insåg sedan att hon nog bara inbillat sig då ingen fisk syntes till.. 
 
 
Sedan kom en björn från ingenstans, vilket gjorde Angelina obekväm - och eftersom hon ändå inte lyckades särskilt bra med fisket så bestämde hon sig för att ge upp för den här gången. 
 
 
J ville stå kvar en stund till så Angelina fick utforska lite ensam. 
 
 
Efter att ha kollat in alla insekter som fanns i stugan, tog hon sig upp för trapporna för att se hur det såg ut uppe från tornet stugan hade. 
 
 
Efter att ha stått uppe i tornet en stund fick hon lust att gå ner och utforska på marken istället. Det var trots allt väldigt längesedan hon befann sig ute såhär i naturen sist, och är man en person som älskar naturen.. ja, då kanske det är inte så konstigt ifall man njuter så länge det varar. 
 
 
Kvällen är återigen kommen, vilket är den sista kvällen i Granite falls innan det är dags att åka hem igen. Angelina och J har hittat en bra plats nära vattnet där de har slagit sig ner för natten. Detta var nog det bästa de två gjort på länge, och nog ska de komma tillbaka hit igen så snart de kan. 
#1 / / DailySims:

Vilka magiska bilder!