Stuart 1.6

 
Dåså hörni, röstningen är avslutad och det är dags för the result. Men först vill jag bara påpeka att det är någon som fifflat/"fuskat" med röstningen genom att rösta på samma alternativ flera gånger efter varandra. Antalet röster som kom in på det alternativet mellan de två/tre timmarna som gick mellan de tillfällen då jag kikade in för att se hur det gick, stämde helt enkelt inte överens med antalet besökare mellan dessa timmar.
För att då göra det fair tänker jag gå på det flest av er röstade på, så det är alltså Forskare som vinner. 
 
För er som röstade för att Angelina skulle fortsätta som frilansare, dont worry. Jag kommer inte att skriva om hennes nya karriär hela tiden och hon kommer att fortsätta med det hon gjort innan, bara att det kommer bli lite mer variation i inläggen. Alla får som dem vill ha ändå så att säga :) 
 

 
 
Efter mycket om och men var dagen äntligen här då Angelina bestämt sig för att pröva på något nytt i sitt liv. J, som själv tycker att man borde pröva på olika saker genom livets gång, hade varit ett bra stöd för henne som dessutom kommit med en hel del förslag. Han hade som mest nämnt forskare i förbifarten och att det kanske var något för henne. Logiskt tänkande, men ett kreativt sinne har ju även det en fördel inom ett sådant yrke - särskilt då man får skapa saker. Komma med egna idéer och uppfinningar. Angelina hade nästan på direkten fastnat för det och bestämt sig för att åtminstone pröva. 
 
 
Senare samma dag. J hade åkt iväg till sitt jobb, Angelina kom nyss in igen efter att ha varit ute och tagit hand om sin trädgård. Det var dags att ringa till den här forskningsanläggningen hon hittat på nätet. Den skulle ligga i Oasis någonstans, vilket inte är så jätte långt ifrån Newcrest. Angelina gav upp en lätt suck medan hon med nervösa fingrar knappade in numret på telefonen. 
 
Det blev ett längre samtal än hon förväntat sig, och den trevliga kvinnan på andra sidan luren föreslog att Angelina kunde komma dit redan samma eftermiddag på en anställningsintervju - vilket Angelina själv gick med på.