Stuart 1.3 - GeekCon

 
I sällskap av sin nära vän Joaquin har Angelina tagit sig in till storstädernas storstad San Myshuno, för att gå på årets GeekCon event. Angelina själv är egentligen ingen direkt nörd och eventet i sig är egentligen ingenting för henne. Men hon kunde inte heller tacka nej när Joaquin ringde och frågade ifall hon ville åka dit. Dessutom är det ju också en bra ursäkt till att lämna huset om så bara för en dag.
 
 
Efter att ha gått runt ett litet tag beslöt sig Angelina att pröva på att hacka. Ett gäng av datorer stod uppställda mitt i eventet, och vad passar då inte bättre än att pröva på bland annat hacking och spel.
 
 
Efteråt gick de vidare till någon slags simulator. Angelina testade alla möjliga olika spel som via simulatorn gick att uppleva som om man själv var en del av spelen.
 
 
Efter någon timme vid simulatorn gick Angelina vidare ensam. Utkikstornet blev nästa moment att pröva, och efter en stund därinne kom Angelina ut därifrån skrattandes. Hon hade råkat komma på två simmar, som bodde i någon lägenhet inte långt därifrån, med att göra något som inte var meningen för någon annan att se.
 
 
Efter utkiken begav sig Angelina till delen där stånden låg. Hon skulle möta upp Joaquin, och i väntan på honom beslöt hon sig för att kolla in alla prylar det ena ståndet sålde. Hon köpte en snöglob och en ny tröja med GeekCon's logga på sig, som hon satte på sig direkt.
 
 
Resterande timmar av eventet spenderade Angelina med att lära känna lite nya människor.
Alla cosplay'are var så trevliga och nog fick hon lite nya vänner.