Förslag till livesändning?

Hej simmare! 
Som ni märkt har jag inte varit så aktiv (igen!), men det är mest för att jag inte haft någon lust att spela på Bremmer (eller sims överhuvudtaget) och för att jag varit upptagen med annat. Nu när sommaren är här passar man ju på att vara ute i solen hela dagarna med kompisar etc, och då blir det ju lite att spel liksom inte är prio ett - som ni nog själva förstår om ni spelar. 
 
Nog om det. Det är verkligen jätte roligt att rätt många av er vill att jag ska göra en livesändning, och jag hade först tänkt att göra en nu på fredag men jag ska försöka hinna med att gå på två studenter samma dag (!!). Jag hade nämligen fått för mig att deras studenter var på torsdag, men så var inte fallet. Anyways, jag tänkte hursom passa på att försöka göra min första livesändning nu när jag ska vara ensam hemma i en vecka! Så det kommer ske under denna vecka, dag har jag dock inte bestämt än. 
 
Min idé var att jag kanske ska skapa en sim, och försöka bygga ett hus åt denne alt. renovera ett färdigt hus. Men jag är inte helt säker och därför vill jag höra era åsikter och förslag! Vad vill ni liksom se i en livesändning? 
 
Hursom helst återkommer jag när jag bestämt dag och tid.