Stuart 1.24 En dag i parken

 
Angelina och J beslöt sig ett tag senare för att ta med sig Veronica ut till en park. De har knappt tagit med henne på sådana saker, inte på länge i alla fall, och även om det kanske inte finns så mycket anpassat för just småbarn i parken känns det ändå bra att bara ta med henne ut i naturen. Någon dag när Veronica och hennes lilla syskon är äldre ska de ta med dem ut till Granite Falls, så att de också får uppleva skogen och att campa. 
 
 
De slår sig ner på en gräsplätt. J leker med Veronica en stund och Angelina lägger sig för att molnskåda. J gör henne strax sällskap, och de två försöker få med sig Veronica som ligger bredvid sin pappa en liten stund men tröttnar fort. Det var tråkigt att molnskåda. Veronica kravlar sig ur hans famn och sätter sig en liten bit ifrån sina föräldrar. Hon vill inte bara sitta här. Snarare utforska parken. 
 
 
Veronica har fått syn på piratskeppet och klätterställningen en bit bort. Det är också dit hon smiter iväg. Hon försöker först klättra upp för rutschkanan på skeppet men det går inte bra. Bestämd är hon dock. Hon ska upp! Istället vandrar hon över till ena sidan där en stege sitter, och försöker klättra upp för den också men lyckas inte där heller. Veronica blir fruktansvärt ledsen. Hon vill också leka på skeppet med de andra barnen. 
 
 
Mamma Angelina dyker plötsligt upp från ingenstans. "Ska jag hjälpa dig upp?" undrar hon medan hon lyfter upp Veronica som nickar ivrigt till svar.
Hon undrar sedan om Angelina vill leka med henne där, men hon vill utforska skeppet först.