Stuart 1.12

 
Angelina har mött upp sin goda vän Mila vid klipporna i Windenburg. Angelina hade enbart varit där vid ett tillfälle innan, men det hade varit sent på kvällen. Mila hade därför kommit med förslaget att de två skulle åka dit innan solen gick ner så att Angelina fick se hur fint det var. 
 
 
.. förutom den härliga kvällssolen fick de också syn på det legendariska sjöodjuret alla pratat om. 
 
 
De två väninnorna stannade kvar ända in på kvällskvisten. De hade trots allt en del att prata om eftersom de inte setts på ett tag. Mila ville bland annat veta hur det gick att campa, och Angelina ville veta om det hänt något spännande i stan medan hon varit borta. Efter en lång pratstund frågar Mila om inte Angelina kan göra henne en tjänst. Hon ska nämligen åka på kryssning med sina två äldre söner över helgen och vill helst inte ta med sig sin minsting, Lucas. Dessutom kan hon behöva lite ledig tid från att vara en ansvarig förälder. 
 
Mila har dessvärre ingen kontakt med Lucas pappa och hade än så länge inte lyckats hitta åt en barnvakt. Angelina hade aldrig passat ett barn förut, om än det ändå kanske kunde bli roligt. Dessutom var Lucas den som ironiskt nog var minst jobbig av hennes söner, i alla fall enligt Mila. Angelina svarade med att hon måste höra med J först och att hon skulle återkomma med svar innan veckans slut. 
 
 
Efter deras pratstund vart båda sugna på att hoppa från hopptornet. Mila fick till en snygg bakåtvolt, och Angelina försökte sig på att göra ett snyggt svanhopp men som pinsamt nog slutade med ett enda stort magplask. 
 
 
Efteråt skrattade de två väninnorna åt det hela, om än det sved lite om magen för Angelinas del men vad gör det om hundra år. Trots att båda egentligen skulle upp tidigt och jobba dagen därefter blev de ändå kvar vid klipporna ända in på småtimmarna, och Angelina kom inte hem till Newcrest förrän kanske 2 på natten.