Stuart 1.13 Barnvakt

 
Dagen är kommen. Angelina hade pratat med J och det hade varit grönt för hans del om att se efter Lucas över helgen. Fredagen var tillsist här och Mila skulle komma över med Lucas framåt tidig eftermiddag innan hon och hennes andra två söner skulle åka vidare till stan för kryssningsfartyget. Angelina passade på att som vanligt se efter sin trädgård innan de kom. 
 
 
Då Lucas sedan hade kommit och installerat sig i gästrummet, satte han sig ute i solen hos Angelina. De två kände inte varandra så bra och Angelina hade som mest bara träffat honom och hans bröder som hastigast en gång för ett tag sedan. J hade åkt till jobbet så det var enbart Angelina och Lucas hemma, och Angelina undrade vad han ville hitta på. 
 
 
Det blev som så att de två begav sig iväg till grannstaden Magnolia för att äta lunch ute. 
 
 
Lucas beställde in apelsinjuice och pizza, och Angelina tog en kaffe och grillad lax. 
 
 
Efteråt ville Lucas gå till lekparken som låg intill restaurangen. Där låg ett piratskepp och tillsammans med en flicka som redan var där lekte han pirat. 
 
 
Lucas försökte få Angelina att leka med honom och flickan, vilket Angelina gärna gjort om det inte vore för att hon var proppmätt efter maten och orkade knappt ens röra sig. Hon nöjde sig med att sitta på bänken och bara iaktta medan Lucas lekte. Då han kommit sig från skeppet till klätterställningen hängde Lucas uppochner och lät vinka åt Angelina, som mest för att visa hur duktig han var på att klättra och göra olika "konster" på ställningen. 
 
 
Angelina kunde inte ungå att tycka hur gullig pojken var. Hon hade aldrig haft något direkt intresse i barn bara sådär, än mindre några tankar på att skaffa egna. Men det kanske var något hon borde göra, någon dag. Kanske inte än på ett tag men.. en dag.