Stuart 1.14 workout

 
Söndagen var redan här och det var dags för Lucas att åka hem. Mila är så oerhört tacksam över att Angelina kunde ställa upp som barnvakt. Hon behövde verkligen den här resan efter en lång tid av stress på jobb och barnuppfostran. "Inga problem. Såklart jag ställer upp, och tveka aldrig att fråga ifall du behöver barnvakt igen." ler Angelina medan de två omfamnas i en hejdåkram. 
 
 
Efter Mila och Lucas har gått och en snabb översyn av sina växter, tar sig Angelina en simtur innan lunch. 
 
 
Lunchen blev något lättare. Fattiga riddare för att vara exakt. J är på jobbet och eftersom hon fortfarande är ledig får Angelina äta lunch ensam. Kanske inte det roligaste men gott var det i alla fall. 
 
 
Ett par timmar senare beger sig Angelina till gymmet för första gången. Hon har aldrig gått på gym förut, och tanken är väl att hon ska försöka börja gå regelbunet.. men nu när hon sitter där och allting går oerhört trögt, tappar hon sugen. Om än det egentligen inte är så konstigt eftersom det är första gången på gym och hon har trots allt inte tagit ett riktigt träningspass på flera år. 
 
 
En timme och ömma muskler senare och Angelina är klar för dagen. Det blir nog läggdags tidigt ikväll då träningspasset verkligen tog på krafterna.