Stuart 1.19 Tiden går fort

 
Livet som föräldrar var dock långt ifrån än vad de nästan vågat hoppas på. Veronica är snäll, lugn och sover mest på dagarna men är däremot vaken större delen av nätterna istället och låter inte sina stackars föräldrar få särskilt mycket sömn. 
 
 
Tiden går dock fort och snart är bebistiden över. När Veronica vuxit till ett småbarn får hon både J och Angelinas bruna originalhårfärger, samt Js bruna ögon. 
 
 
Medan Angelina plockar undan inomhus tar J med sig Veronica ut i trädgården. Han sätter direkt igång med att försöka sig på att lära henne prata, men Veronica förstår ingenting av vad hennes pappa säger och blir till en början ledsen för att sedan hips vips bli inspirerad. Hon vill också kunna prata sådär som han. Men sedan blir hon arg istället då orden är så svåra, tycker hon. 
 
 
J ger upp för den här gången med den arga lilla flickan. De får helt enkelt fortsätta lite senare eller imorgon. För att sedan försöka muntra upp Veronica lyfter han upp henne och de två leker flygplan en stund, fram till dess att Js rygg börjar göra ont av att stå böjd sådär. 
 
 
J drar sedan iväg till gymmet. Angelina slår sig ner i soffan utomhus med Veronica, som ivrigt försöker rabbla upp de ord hon lyckats lära sig av sin pappa idag. Även om hon inte riktigt kan dem ännu blir Angelina ändå så stolt över henne. Så liten men hon lär sig så snabbt. 
 
 
Efter middagen är det dags för Veronica att lägga sig, vilket får henne att börja storgråta - dels för att hon också är fruktansvärt trött. Men trots det vill Veronica absolut inte sova än. Hon vill vara vaken ett tag till och leka med sitt nya dockhus. 
 
 
Det känns i alla fall bättre sen när mamma Angelina ska läsa en godnattsaga. En sådan där spännande saga om prinsessor, prinsar, drakar och enhörningar. Det dröjer inte länge tills Veronica somnar och Angelina stoppar om och ger henne en puss på pannan innan hon går ner för att göra J sällskap vid tv:n. 
 
 
De sitter först och kollar på något dåligt stand-up-komiker program en stund innan de istället väljer att lägga tid på varandra. Något de inte haft tid att göra på länge eftersom Veronica tar upp mycket tid, J jobbar en hel del och när det sedan bara är de två vakna orkar de i princip bara göra sig i ordning för natten. Men ikväll har Angelina fått Veronica att sömna lite tidigare än annars så att de två kan få lite tid för varandra igen - vilket är välbehövligt. 
#1 / / DailySims:

så söt familj :)