Stuart 1.25 Jeremy Stuart

 
Slutet av graviditeten närmar sig med stormsteg. Förlossningen kan i princip sätta igång vilken dag som helst. Såklart går en massa saker sönder samtidigt, vilket lämnar Angelina stressad över att hinna laga dem innan bebisen kommer. 
 
 
Förutom att saker som toaletter, duschar och handfat går sönder har Angelina och J fixat om lite i deras sovrum. Veronicas gamla spjälsäng har fått komma fram igen, och barnen har fått som en egen hörna. De har också investerat i en ny grill som används flitigt till nästan varje middag. 
 
 
Idag används grillen även till lunchen. Angelina grillar en massa olika frukter, och förhoppningsvis skulle Veronica tycka om det. Angelina hade sedan tidigt försökt vänja in Veronica med frukt och grönsaker och.. det hade gått både bra och dåligt. Lyckligtvis tyckte Veronica att det var riktigt gott och eftersom hon var duktig nog att äta upp allting fick hon sina favoritkex med djurbilder trots att det är mitt i veckan. 
 
 
Mitt i natten ett par dagar senare vaknar Angelina upp med en fruktansvärd smärta i magen. Det är dags och hon ber J ringa efter en taxi till sjukhuset, medan Angelina själv fick försöka få tag i en barnvakt. 
 
 
Återigen i den obehagliga maskinen... den här gången råkade läkaren i alla fall inte plocka ut hennes hjärta. 
 
 
Ett par timmar senare kommer Angelina och J tillbaka hem från sjukhuset.
Med sig har de en liten pojke de kallar Jeremy.