Stuart 1.26 Syskonkärlek

 
En tid har gått sedan Jeremy kom till världen. Han har redan vuxit upp och blivit ett småbarn, fylld med energi och bus precis som sin syster. 
 
 
Jeremy avgudar sin storasyster. Han ser verkligen upp till henne, och Veronica tycker mycket om sin bror hon med - till deras föräldrars lycka då de varit oroliga över att hon inte skulle tycka om honom, eller bli avundsjuk på att behöva få den uppmärksamhet hon annars varit van vid delad med någon annan. 
 
Veronica är så involverad i Jeremys upplärning som hon bara kan. Hon tycker det är roligt att försöka få honom att prata, säga orden efter henne eller när han försöker göra samma saker som hon. Jeremy brukar oftast tycka det är roligt fram tills Veronica börjar snacka om prinsar och prinsessor. Det är inget som ligger i hans intresse eller finner intressant om inte en drake eller någon annan mystisk varelse också kommer på tal. 
 

*Ett tag senare* 
 
 
"Men skynda dig då!" hojtade Veronica bak åt sega Alexander som befann sig en bra bit bakom henne. Veronica var alltid snabbare än Alexander. Det var alltid hon som vann så fort de två körde ett race, och det hade nästan blivit såpass att hon misstänkte honom för att låta henne vinna. 
 
 
Då de kom fram till den inte så jätte fräscha poolen kom de fram till att de skulle tävla om vem som kunde göra det snyggaste hoppet. Alexander fegade dock ur och bestämde sig för att gå i vattnet från kanten. Veronica tänkte dock försöka hoppa från tornet, om än även hon kände sig osäker till en början när hon tagit sig upp på toppen av tornet. 
 
 
Veronica försökte göra en kanonkula, men det blev istället ett rejält magplask. Alexander skrattade åt henne där han befann sig precis nedanför hopptornet och såg den väldigt failade kanonkulan. Han stänkte sedan en massa vatten på henne, som kom att utveckla sig till ett vattenkrig. 
 
 
Efter timmar med lek i vattnet sätter de två bästisarna sig på kanten istället. Båda är trötta efter allt ståhej men har inga planer på att gå hem riktigt än. "Du.. vad sägs om att gå hit imorgon igen istället för tråkiga skolan?" föreslog Alexander. "Visst." svarade Veronica, dock något nervöst. Hon hade inga problem med bus eller så, men att bara strunta i skolan var liksom en större grej. Dessutom var hennes pappa polis, och hon har ju trots allt hört vad som kan hända om barn inte går till skolan. Inte ville Veronica skämma ut sig för de andra i klassen med att komma till skolan i polisbil.