Frågor till er

Hej simmare! 
Jag vill bara tala om för er att jag har ingen aning om jag ska fortsätta med projektet (bygga om Moonlight Falls) eller inte.
Eller rättare sagt göra det som en grej till bloggen, och framför allt till er
Anledning? Som jag nämnt förut kräver bloggen en hel del tid och energi att hålla igång. Om man inräknar alltihopa - så som att starta spelet, spela med familjen eller vad man nu kan tänkas göra, redigera bilder och framför allt komma på en historia som ska följa alla inlägg som publiceras om familjen, etc. Det tar en hel del tid. 
 
Ett projekt är visserligen helt annorlunda än att spela med någon av sina familjer. Men även det är tidskrävande. 
Jag startade projektet att bygga om Moonlight Falls därför jag såg det som en kul grej, inte bara för mig själv utan att det också skulle vara roligt för er att följa. Och nu till poängen med själva inlägget, jag vet inte om jag kommer publicera något mer om projektet därför jag har ingen som helst aning om ni vill se det eller inte. 
 
Det är verkligen otroligt tråkigt att ni inte kommer med någon som helst respons - vilket gör det otroligt svårt för mig att veta om ni verkligen vill läsa om detta eller inte. Jag har ingen som helst lust att slänga ut en massa tid på något som ni kanske inte ens vill läsa om. Och jag hoppas att ni förstår hur jag menar. Detta är ingen kritik mot er, utan jag vill bara tala om för er att jag kan omöjligt veta om detta är något ni vill läsa om eller inte och det är därför respons är så himla viktigt. Är det inte något ni vill se mer utav här, tala om det. Jag tar absolut inte illa upp, och detta gäller inte bara just projektet utan även övriga saker här på bloggen. 
 
Och nu vill jag hemskt gärna ha svar på dessa frågor så att jag vet vad ni vill se och inte:

♦ Vill ni se projektet Bygga om Moonlight Falls eller inte? 
♦ Vill ni att jag ska börja med downloadtips igen? I så fall Vad vill ni att jag ska tipsa om. 
♦ Är det någon idé att fortsätta med Familjen Bremmer, vissa av er verkar (enligt min uppfattning) vara besvikna på att jag helt plötsligt bytte till TS4 och verkar inte uppskatta Bremmer.
 
Sen får ni hemskt gärna komma med egna förslag/idéer på vad som kan förbättra bloggen, vad som jag kanske borde sluta uppdatera med, etcetc. Som sagt, jag tar inte illa upp alls om ni tex inte skulle vilja läsa om Bremmer och jag tål kritik. Era åsikter räknas och hjälper också mig att veta vad ni vill läsa om och inte, och framför allt hjälper det mig att kunna förbättra bloggen. Ni är med och bestämmer, helt enkelt.