Stuart 1.15 The wedding

 
Ett par månader har gått sedan vi sist såg Angelina och J. Under tiden som gått har de hunnit planera deras bröllop, och idag var den stora dagen äntligen kommen. 
 
 
J blev väldigt nervös när de skulle utbyta löften, och det var nära att han sa helt fel. Men tack och lov blev talet - trots allt - precis som han tänkt sig. 
 
 
Efter tårtan och den långa middagen, blev det tillsist frittfram att göra lite som man själv ville. En fest, helt enkelt.
J drack flertalet drinkar tillsammans med de andra gästerna medan Angelina fick nöja sig med vanligt vatten. 
 
 
Angelina är så fruktansvärt nöjd med dagen, och givetvis lycklig. Nu är hon äntligen gift med mannen hon älskar och har älskat så länge.
Det kändes som om det var evigheter sedan de förlovade sig, och ett tag kändes det som om allt detta bara var en dröm. 
 
 
Förutom att ha planerat ett bröllop och sprungit in och ut som en tok från alla butiker med brudklänningar, har Angelina dessutom upptäckt att hon är gravid mitt i allt. Barnet var inte planerat och egentligen hade de väl tänkt att vänta ett tag till, men det är inte mindre älskat för det. Tvärtom hade både Angelina och J blivit glada över nyheten och.. det enda som egentligen hade gjort Angelina bekymrad var det faktum att hon fixat en klänning inte långt innan hon plussade på stickan, och mellan den händelsen och själva bröllopet hade det kommit att dröja ett par månader.
Angelina kom i alla fall, lyckligtvis nog, i klänningen trots magen som vuxit något enormt.