Stuart 1.16 "Du är vacker som du är"

 
Angelina fullkomligt strålar i sin graviditet. Om än ju mer magen växer desto mer är den i vägen, och tyngre blir den. Det stoppar dock inte Angelina från att fortsätta arbeta i sin trädgård, även om magen tenderar att vara en hel del i vägen. 
 
 
Lyckligtvis har hon J hemma hos sig ett tag till. Han är långledig åtminstone fram tills bebisen är född, och även om Angelina egentligen skulle se honom vara hemma mer även när bebisen är här sen så är i alla fall huvudsaken att han finns hemma nu under graviditeten. 
 
Angelina har för den delen valt att säga upp sig från jobbet. Hon har ingen erfarenhet av barn men känner redan nu att hon nog inte kommer orka båda delarna. Dessutom vill hon också helst vara hemma med barnet åtminstone tills hen är stor nog att börja skolan. När Angelina själv var liten fick hon vara mycket ensam hemma eller med en barnflicka därför hennes föräldrar valde att prioritera karriären framför henne. De var sällan hemma och det var knappt att Angelina visste hur dem såg ut eller vilka dem ens var, och detta var inget liv hon skulle önska på sitt eget barn. 
 
 
Till en början var graviditeten relativt enkel. Angelina hade inga större problem med illamående eller trötthet, men det är saker som sakta men säkert börjat smyga sig på med tiden. Nu känner hon av illamåendet väldigt ofta - oftast innan och efter måltider. Ibland även på morgonen men det är inte lika ofta. Kissnödig är hon också nästan hela tiden och toaletten har i princip blivit hennes andra hem. 
 
 
"Men J, jag har inga fina kläder som passar längre." skrattade Angelina då hon och J slagit sig ner på sängen innan läggdags, och J kommit med en undran om de två kanske skulle ta och gå ut imorgonkväll. "Dessutom ser jag ut som ett stort tält numera." fortsatte hon. "Äsch, du är vacker som du är." log J till svar. Smal, tjock, stor eller liten. Oavsett vad var hon lika vacker som alltid för honom.