Stuart 1.22 Kvalitétstid som slutar i kaos

 
Efter frukosten dagen därpå mådde Angelina så fruktansvärt illa. Hon bestämde sig för att ta sig en tupplur innan det var dags att bege sig iväg till vårdcentralen. Förhoppningsvis skulle hon hinna dit innan drop-in tiderna antingen tog slut eller blev tagna av andra. 
 
 
J är ledig från jobbet, vilket innebär att han kan vara hemma med Veronica medan Angelina är borta. Ett utmärkt tillfälle för lite kvalitétstid mellan far och dotter. 
 
 
När J lämnat Veronica ute i vardagsrummet för att gå och (försöka) slänga ihop lunch, går hon runt på upptäcktsfärd. Hon har på senaste tiden lärt sig öppna lådor - något som är riktigt spännande och intressant, och i en utav skrivbordslådorna hittar hon gammal målarfärg. Troligtvis hennes mammas gamla färgburkar och förhoppningsvis gör det ingenting att Veronica lånar dem.
 
 
"Veronicaaaa....!!" suckar J och tar sig besvärat för pannan då han kommer för att hämta in henne till köket, och får syn på all färg Veronica spillt ut över golvet. J får tag i burkarna som han ställer upp på bordet och skyndar sedan iväg för att hämta en mopp. Snabbtorkande färg på trägolv är inte den bästa kombon. 
 
Veronica står bara och skrattar, klappar med händerna och medan hennes stackars pappa försöker moppa upp färgen bestämmer hon sig för att hoppa i den. 
 
 
Strax därefter är färgen inte lika rolig längre. Veronica drar istället av sig sina kläder, och i bara blöjan börjar hon springa omkring med fötterna fulla i färg som lämnar avtryck på golvet. 
 
 
J får tillsist tag i henne igen. Det tog ett tag med mycket jagande hit och dit, runt bord och stolar. Soffor och andra möbler. Det blir direkt mot badkaret för Veronicas del och sedan fortsätter städningen. Angelina blir nog inte överlycklig av att komma hem till ett hus fullt av.. ja, mindre fina färgavtryck lite överallt. 
 
 
Mitt under städningen kommer Angelina hem. Hon skrattat av åsynen då J inte hunnit få bort alla fläckar ännu och undrar vad som hänt här. När J sedan är klar, samt berättat vad Veronica gjort, slår de sig ner i soffan. Medan en småtrött Veronica kollar på barnkanalen berättar Angelina hur det gått hos läkaren. Allting hade sett bra ut. Det var i alla fall inget allvarligt. Däremot.. visade det sig att Angelina är gravid, igen.