Stuart 1.8 "Camping queens"

 
Livet har bara rullat på sedan vi sist såg Angelina och J. Angelina har jobbat på hårt för att avancera på jobbet, och nog har det hårda arbetet lönat sig. En befodran, samt tre lediga dagar. J hade två kommande lediga dagar, men eftersom Angelinas semester började en dag innan hans bestämde han sig för att ringa sin chef och fråga ifall han inte kunde få sin semester en dag tidigare. Chefen gick med på det, och paret bestämde sig för att hitta på något roligt. De två slutade upp i Granite Falls för att campa.  
 
 
Eftersom de inte har hyrt någon stuga, utan ska sova i tält i tre dagar, fick J gå bort till "receptionen" för att fixa med deras campingplats. Under tiden bestämde sig Angelina för att titta sig omkring. Campingen är trots allt stor, och nog vill man veta vart nödvändigheter som toalett och dusch finns.  
 
 
När de sedan fått sin plats att slå sig ner på, får Angelina syn på ett gäng insekter en bit bort. Hon skyndar sig dit för att se ifall hon kanske kan plocka på sig ett par stycken för att sedan kunna använda dem som forskningsmaterial. Dock har hon inte en tanke på att hon faktiskt lämnar stackars J som får kämpa med att få upp det inte alls så lätta tältet ensam. 
 
 
Ett tag senare då allt är på plats slår sig paret ner på en varsin stol. J har fått tag i en bok om fiske medan Angelina tog en med något drama.
Dock får hon knappt en lugn stund då alla mygg angriper henne men inte J.
 
 
Tillslut går det inte längre att sitta stilla på grund utav alla mygg. De bestämmer sig istället för att pröva på att kasta hästskor.
Angelina är till en början confident då hon lyckas få till ett par perfekta kast, om än det slutar med att J vinner och hon blir sur.
"Nästa gång ska du allt få se!" varpå J bara ler åt henne. "Tror jag det. Challenge accepted."  
 
 
Då spelet är över försvinner J bort till den närliggande sjön för att kolla in läget. Angelina går tillbaka till campingplatsen för att ta sig något att dricka. Det dröjer dock inte länge förrän de där förbannade myggorna kommer tillbaka. När J kommer tillbaka får de två se till att byta plats, för detta går inte längre! Inte kommer då Angelina stå ut med att bo i myggnästet i tre dagar.