Where can I find: Reece's tröja & Sandy (Simself) jacka

 
Jag laddar ner från så många olika sidor, så jag kommer inte ihåg vart jag laddat ner Reece's tröja. Återkommer med länk ifall jag hittar den. Jackan hittar du HÄR

Adams - It might be a baby

 
Är tillbaka! Reece Adams och hans flickvän Allison går sitt sista år på Universitetet - så jag ber om ursäkt ifall det blir jobbigt när både Jake & Julie Lane samt Reece & hans flickvän går där samtidigt. 
 
 
 
Våren har kommit till campus, och våren är ju kärlekens årstid. Reece och Allison är lika kära som aldrig förr. 
Dock har de knappt någon tid för varandra nu när det bara är två veckor kvar till examen. Båda vill ju lyckas bra och få toppbetyg, så studierna går helt enkelt före kärleken. Allison är så stolt över Reece. För några år sedan hatade han skolan, skolkade hela tiden och struntade mer eller mindre i allt och alla. Men nu så.. äntligen flera år senare har även han en 'ambition'.
Han vill lämna campus med toppbetyg.. trots att han ännu inte riktigt vet vad han vill göra sen.
 
 
Ja, alla problem de hade när de var yngre är borta med vinden. Allison är glad över att hon förlät Reece efter att han varit otrogen. Hon älskar ju honom mer än något annat. Men det är något som bekymrar henne. Något hon funderat på ett tag nu - eller snarare misstänkt. Under de senaste två månaderna har hon lidit av ett konstigt illamående. Skolläkaren har inte hittat någon orsak, men Allison är ganska säker på vad det är. Kan det vara så att.. det ligger en bebis där inne? Det är ju inte säkert, än. Allison kan ändå inte låta bli att le lite för sig själv. Men om det nu är så.. vad kommer Reece säga? 
 
 
Det är snart dags för dagens föreläsning så Allison går och tar sig en het dusch. Reece vet ingenting om hennes misstankar ännu. Hon tror inte att han fattar något överhuvudtaget. Hade hon varit en kille vars flickvän lider av ett ständigt illamående som inte orsakas av virus, så hade i alla fall Allison fattat direkt. Åtminstone misstänkt en graviditet. 

Behöver er hjälp

Uppdateringen här har varit lite si och så under hela sommaren. Jag har varit i London och på Gotland, sen har andra saker dykt upp. Jag och min pojkvän ska flytta till England snart samt att skolan börjat igen. Simslusten har ju gått uppochner den med. Men nu har jag bestämt mig för att få igång bloggen igen! Jag kan dock inte lova att den kommer uppdateras helt regelbundet på ett tag framöver. But.. jag behöver er hjälp! Vad vill ni se mer av, och framför allt - vilka familjer, och utmaningar, vill ni läsa mer om? Jag kommer i vilket fall som helst skriva om dem alla, men jag vill veta era åsikter och vilka av dem ni vill se mer utav. 
 
Ni får ursäkta kvalitén på vissa bilder, de är gamla och är av min gamla bloggstorlek som jag sedan förstorat.
 
 
Familjen Adams är den äldsta familjen här, och har kommit till Generation 4. 
De fick dock inte den bästa starten, men några av er gillar dem i alla fall. Det var längesedan något inlägg om dem kom upp, och jag ska börja spela på dem snart igen. 
 
 
Familjen Lane är nog den mest 'populära' familjen här, och ärligt talat min favorit numera. De ligger än så länge på Generation 2.
De fick dessutom en mycket bättre start än mina Adams. 
 
 
Min 100 BC familj, Snyder, vart även de ändå rätt populära bland er. Jag tappade dock intresset för dem, men om ni vill se mer av dem är det bara att säga till.
 
 
Lev dina drömmar - utmaningen där jag ska spela med min simself kommer att komma upp snart! 
Jag har några saker att göra klart innan jag börjar.  
 
 
Familjen Chain, min PGC familj.. jag tröttnade lite på denna utmaning, sen råkade det bli så att jag glömde bort dem helt. Men ska försöka komma igång med dem också, och det blir ännu roligare ifall någon av er skulle vilja se mer utav dem! 
Har dessvärre inget familjefoto av dem ännu. 
~~
Jag vill passa på att säga att jag lagt ner familjen Wright.