The Sea Monster

 
Tänkte visa er en random bild jag tog medan jag höll på att "spela in" en del av min kommande serie.
Detta är andra gången jag fått syn på sjöodjuret vid staden Windenburgs klippor, och denna gång kom jag ihåg att fota.
Har någon av er också sett det? :) 

Förresten, vad roligt att så många verkar gilla att det kommer bli uppdateringar med både trean och fyran! Och att ni verkar se fram emot den nya serien. I och med det vill jag också passa på att säga att det är på grund utav den det är lite tyst här - jag håller fortfarande på att få till alla simmar, få dem på plats, fixa husen etcetc därav tiden det tar. 

Upcoming Story

 
Detta är en sak jag länge funderat över, och under denna vecka som var bestämde jag mig för att faktiskt dra igång det i alla fall. Detta är alltså en ny story som kommer till bloggen och den kommer att vara väldigt annorlunda, lite mot Keeping up with the Mayer-serien-ish. Mer än så kommer jag inte avslöja ännu. Det är fortfarande en del jobb kvar att få allting på plats, alla simmar etc! Men jag hoppas att ni kommer att uppskatta det. 

Och nej, detta innebär inte att jag kommer lägga TS3 på hyllan. När jag är klar med Conley's kommande historia kommer dem tillbaka som lovat och jag kommer fortsätta uppdatera om dem tillsammans med denna nya story. Jag har plötsligt fått en sådan himla motivation till TS4 igen - sims överlag - nämligen och därför har jag bestämt att blogga om både och, istället för ena spelet i taget. 

TS4 Snaps #3 The Unknown Simmie (oredigerade)