Town makeover


Före och efter
 

Baynes - Problem i skolan

Vill bara säga att det kommer vara lite si och så med uppdateringen här fram tills efter nyår. Jag försöker få tid över till att spela Sims så ofta jag kan nu när det är lov och allt.
 
 
Dina har blivit befodrad på jobbet och tjänar mycket bättre. Därav planerar hon och Kendall att bygga ut huset, eller ja, bygga ett rum till Dinas kommande barn. Det var förresten några som hoppades på att det skulle bli något mellan Kendall och Dina, det hade jag tänkt också - men när Dina flyttade in visade det sig att hon inte är långt ifrån att bli åldring, så jag kände att det inte var någon större idé. Tyvärr. 
 
 
En nästan höggravid, men glad, Dina på väg till sin sista dag på jobbet innan mammaledigheten. 
 
 
När dottern Kylie åkt iväg till skolan och Dina till jobbet tar Kendall sin vanliga joggingtur runt kvarteret. 
 
 
Kylie ligger bra till i skolan. Hon ligger än så länge "bara" på topp B-listan, och kämpar sig upp mot ett A. Men trots det är skolan ett helvete för Kylie. Hon kommer ofta hem ledsen eller bekymrad, varje dag är det något nytt som hänt - allt från att ha tappat brickan i matsalen till att ha blivit utskrattad av andra anledningar. 
 
 
En dag kommer Kylies pappa Erik över för att prata med Kylie om hennes skolproblem. Han kommer dock tidigare innan Kylie hunnit sluta. 
 
 
.. och får därav lite kvalitétstid med Kendall. De två har bestämt sig för att börja dejta. Inte bara pga att de har ett barn tillsammans, de har länge känt någon sorts attraktion till varandra. Kanske kan det leda till något mer i framtiden. 

Downloadtips - Pattern my ombre