Frågor & Svar

 
Svar: Hej, ursäkta sent svar! 
Det beror på om det är trean eller fyran du menar. Fyran har jag tyvärr inte spelat på särskilt mycket, och har därför inte hunnit utforska spelet helt. I trean klickar du på datorn eller telefonen och väljer "Flytta". Beroende på vilka expansioner du har så kan det hända att "Flytta.." ligger under en annan flik. Har för mig det ligger under "Fastigheter". Du kan välja mellan att flytta till en annan bostad eller en ny stad. När du väl valt kommer det komma upp vilka simmar du vill ska flytta. :) 

 
 
 
Svar: Hello! Frågestund eller ej, undrar ni över något är det bara att fråga. :) 
 
Det här med att börja på gymnasiet är olika för alla. Det beror helt på vad Du själv vill, och tänk verkligen efter. Det går alltid att byta ofc, men det bästa är att veta vad man vill tidigt. Jag går Fordon och jag tycker det är as bra därför det passar mig att jobba med bilar. Jag valde Fordon för att jag älskat bilar i hela mitt liv. Och för att jag ville bli bilmekaniker i högstadiet. 
 
Jag vet inte vart du bor och jag har heller ingen direkt koll på särskilt många skolor haha. Men fråga runt och kolla med dina lärare etc. :) 

Ny sim: Joyce

Vill bara säga sorry för min frånvaro, jag har sjukt mycket i skolan och stressen har gjort mig sjuk. Mår inte särskilt bra varken pyskiskt eller fysiskt. Simslusten har inte varit särskilt bra den heller. Men igår kväll kände jag faktiskt för att öppna upp spelet igen. Har ingen lust att spela på någon utav familjerna, därav gjorde jag en ny sim - Joyce Parker. Tänkte eventuellt gifta in henne i antingen Adams eller Lane, någon gång framöver (några generationer senare). Men vi får se hur det blir.. eller också får hon en egen story, själv eller alt. tillsammans med
min andra nya sim Alex
 
 
 

Byggde ett hus åt Alex