Conley - När allt går utför

 
Livet som förälder är långt ifrån enkelt. Dean lärde sig visserligen det under den tiden han hade James boende hos sig.. men ärligt talat hade han faktiskt inte förväntat sig att Stella skulle vara precis likadan - fast tio gånger värre.
 
 
Stella kräver uppmärksamhet i princip dygnet runt. Hon sover väldigt sällan, gnäller och gnyr nätterna långa tills Dean plockar upp henne. Dean vet inte vad han ska sig till.. han önskar att Stella bara kunde vara snäll och låta honom sova mer än en kvart per natt. 
 
 
I och med bristen på sömn går det också dåligt på jobbet. Deans chef tycker att han börjat slarva alltmer och en kväll verkar chefen fått nog. Hon ringer och förklarar att hon tyvärr inte kan ha kvar honom längre. 
Han får sparken, helt enkelt. 
 
 
Men oturen verkar inte sluta där. Dean har upptäckt att skvallerpressen skrivit en hel del om honom, Katrina och deras två utomäktenskapliga barn. De har dessutom fått med alla detaljer om hur Katrina lämnade Stella till Dean utan att blinka, och så vidare. 
 
 
Med tanke på allt som hänt har Dean varken velat eller riktigt vågat visa sig ute den senaste tiden. Han har investerat i en bar, och där spenderar han så mycket tid som möjligt - när Stella tillslut somnar. Livet började så bra, hur kunde det bli såhär liksom? Han känner sig otroligt ensam trots att många vänner och hans syster hört av sig, undrat ifall han behöver stöd under denna svåra tid. 
 
 
Mitt i allt elände var det i alla fall dags för Stellas födelsedag! Tänk att tiden ändå gått så fort. 

Conley - Miss Conley

 
Bara någon vecka efter att Stella kom till världen har gått, och under tiden har Katrina börjat tröttna på Dean. Hon tycker att han är respektlös och att han vägrar hjälpa till med barnen gör saken bara ännu värre. Dean å andra sidan är trött på Katrinas ständiga gnäll, och tillslut får han nog. Efter ytterligare ett häftigt gräl brutit ut gör han slut med Katrina. 
 
 
Strax därefter ger han henne order om att vara borta när han kommer tillbaka senare ikväll. 
Katrina är både arg och upprörd. Men hon kommer i alla fall på hur hon kan straffa Dean. 
 
 
Om hennes beslut egentligen är en bra idé vet hon inte, och hon kommer förmodligen aldrig förlåta sig själv för det. Men innerst inne vet Katrina att detta ändå kan leda till något bra i slutändan. 
 
 
Senare den kvällen får Dean ett sms från Katrina som berättar att hon är borta.
Men när han återvänder hem möts han mer eller mindre av en chock. Alla Katrinas saker är borta, Adam är borta men Stella är kvar. 
(Jag vet inte vad som hänt med bebisarnas ögon efter ominstallationen av Sims, dem ser hel konstiga ut!) 
 
 
Strax därefter får Dean ett sms från Katrina där hon förklarar att hon lämnat Stella till honom, att hon är helt och hållet hans ansvar.
Katrina vill dessutom att Dean möter upp henne vid stadshuset redan imorgon. 
 
 
Dean vet inte vad han ska göra. Men han tänker i alla fall göra som Katrina säger och träffa henne vid stadshuset.
Kanske kan han få henne att ändra sig. 
 
 
Det var med nervösa steg Dean tog sig till stadshuset morgonen därpå. Under mötet berättade Katrina att hon ville skriva över hela vårdnaden om Stella på Dean, men det som störde honom mest var att han aldrig fick någon förklaring varför. Katrina fick i alla fall som hon ville tillslut, Dean hade ingen ork till att säga emot. Efter mötet passade han dessutom på att ändra Stellas efternamn, så hon numera heter Conley istället. 
 
 
Även om Dean inte gillar idén att han ska ta hand om lilla Stella, försöker han ändå göra det bästa av situationen.
Han vill ju trots allt att Stella ska ha ett bra liv. 
 
 
Men att han numera har ett barn på halsen kommer han behöva ändra sin livsstil, och det är egentligen det sista Dean vill ändra på eftersom han trivs med sitt liv som det är.

Downloadtips - Hår från Stealthic omgjord till Sims 3

Jag märkte att jag gjorde en total miss, och det ber jag om ursäkt för. Trodde att jag hade tidinställt inlägg nu i helgen men det hade jag tydligen inte gjort - därför kom det inget inlägg igår, haha, ursäkta (igen)!