Lane - Stay strong, be focused

 
En rejäl snöstorm har slagit till mot Storybrook. Att ta sig iväg till jobbet den morgonen blev mer eller mindre en utmaning med tanke på att man knappt kunde se något och vägarna var hala. 
 
 
Jake är mer än stolt över Manisha som vågat ta ett sådant stort steg och satsat högt på sitt nya arbete. 
Det är något han förmodligen inte skulle våga göra. Manisha har alltid varit lite tuffare och hon har dessutom ett sinne för affärer - något Jake saknar. 
 
 
När snöstormen lagt sig lite beger sig Manisha till sin nya arbetsplats för att kolla läget. 
Allt har gått så snabbt, huset står i princip redan klart och det är ytterst lite kvar att göra. Trots att det är vinter. 
 
 
Manisha kan inte förstå att hon kommit såhär långt. Att hon hittills lyckats så himla bra. 
Förhoppninsvis kommer det gå ännu längre, men det får framtiden avgöra.
 
 
Några timmar innan jobbet börjar passar Jake på att få mer tid över till Evelyn. 
Hon gillar att vara ute i snön och leka, och Jake leker mer än gärna med henne. 
 
 
Och samma kväll var det dags för Julies fågel Lady att flyga vidare mot solnedgången. 
Även om det var väntat tog Julie detta hårt då Lady funnits där så länge, ända sedan hon var liten. 
 
 
Oavsett hur ont det gör att förlora någon måste livet gå vidare. Vara stark för dem som inte längre finns och fokusera på framtiden.
Det är det våra nära och kära vill att vi ska göra. Fortsätta leva åt dem, inte se bakåt. Bara framåt. 

Ladda ner Brooklyn Heights

 
Hej simsare! 
Idag tänkte jag börja med ett lite annorlunda downloadtips, nämligen en stad. Tidigare har jag tipsat om Storybrook County eftersom många av er undrade vilken stad Familjen Lane bor i. Idag tipsar jag om Brooklyn Heights som är gjord utav samma skapare som Storybrook. Om ni följer Familjen Adams är denna stad inte helt okänd och det är absolut en utav mina favoriter att spela i. 
 
Brooklyn Heights är baserad på EA's Bridgeport, bara det att den är annorlunda och större. Så ni som älskar att spela i Bridgeport men saknar tex villaområden är detta en stad för er. Brooklyn har mycket att erbjuda och precis som Storybrook finns nästan allt i ett. Skillnaden är bara att Brooklyn är något mindre. Verkligen en super mysig stad att spela i. 
 
Klicka på bilden för att ladda ner staden. 

Lane - Barnlös

 
Den senaste tiden har Julie gått på ren och skär rutin. Äta, jobba, sova. Hon och Troy har under en längre tid försökt skaffa barn utan framgång. Detta tär verkligen på Julie som skulle göra allt, bara hon fick en liten bebis. 
 
 
Och såhär brukar det se ut vid matbordet. Varken Troy eller Julie säger något utan sitter bara och stirrar tomt medan de äter. 
 
 
Som tur är finns jobbet. Det enda som får Julie på andra tankar är att åka runt och lösa olika fall. 
 
 
Julie möter upp en klient på en lokal countrybar. Fallet var inget speciellt såsätt utan klienten ville bara ha reda på vem som smög omrking hennes hus på nätterna och lät henne ligga sömnlös av rädsla. 
 
 
När Julie sedan slutat för dan och tagit en lång härlig dusch, ber Troy henne följa med honom ut. 
Han vill muntra upp sin flickvän genom att bjuda ut henne på fin restaurang. Det är också ett sätt för honom att be om ursäkt för att han kanske inte varit något vidare stöd under denna jobbiga tid.