Bremmer - Flytt & nya huset

 
Under en längre tid funderade Pam över hurvida hennes egen, Jayden och barnets framtid skulle se ut om dem bodde kvar i Newcrest. Newcrest är visserligen en ganska lugn stad med inte alltför många människor bosatta (än) i bostadsområdet, men tillslut bestämde Pam att klanen i vilket fall som helst skulle flytta till Windenburg.
 
 
Det nya huset är inte alltför stort och Jayden har fått en alldeles egen liten bostad. I och med stugan på tomten har även Jaydens flickvän Yuki fått flytta in. De må vara unga men att testa på att bo ihop kan ju inte direkt skada - dessutom får de en liten inblick hur vuxen-och sambolivet är.  
 
 
Nedre våningen består av ett enda stort rum där kök och vardagsrum blir ett. Inklusive ett mindre rum för toalett, såklart. 
 
 
Övervåningen - som mer eller mindre blir som ett loft med balkong. 
 
 
Över till stora huset. Hallen med ingång till badrum och Pamelas sovrum. 
 
 
Precis som i Jayden och Yukis stuga har även det stora huset en väldigt öppen planyta, varav att kök och vardagsrum blir till ett enda stort rum. 
 
 
Pams sovrum - som jag förövrigt inte riktigt känner mig klar med än. Jag ska dessutom försöka hitta snygga gardiner eftersom Sims 4 inte har speciellt snygga sådana. 
 
 
Den kommande bebisens sovrum. Just nu står det ganska tomt men det spelar ingen större roll än. 
 
 
En del av trädgården. Jag skulle vilja göra något mer med den men vad vet jag inte än. 

Bremmer - Because I love you

Jag vill bara informera er om att jag gör mitt bästa för att bloggen ska uppdateras regelbundet, eftersom jag spelar en hel del
Star Wars Battlefront kommer Sims lite på sidan av. Så om jag helt plötsligt skulle försvinna någon dag eller två vet ni varför men jag garanterar att jag försöker balansera och spela Sims så mycket jag kan. 
Skulle ni förresten vilja bli vän med mig på Origin är det bara att adda MissSkywalkerr.
 
 
Sedan han träffade Yuki har Jayden blivit alltmer mån om sin kropp och hälsa.
Han försöker vakna några timmar tidigare innan han ska iväg till skolan för att ge sig och jogga. 
 
 
Pamelas bebismage blir allt större. Jayden tycker trots allt det ska bli roligt att bli morbror, men hans inställning till barnets pappa Don är densamma. "Roligt med en bebis, ja. Men kunde du inte tänkt efter lite innan du valde pappan..?" skrattade Jayden. 
 
 
Pamela blir rosenrasande och tar genast försvarsställning. Hon menar att Don lovat att han ska ställa upp, och att han kommer bli en jätte bra pappa. Men Jayden tror ändå inte på vartenda ord hans syster säger. 
 
 
Yuki, som hörde allting, ber Jayden göra henne sällskap över en kaffe. 
"Jag har också hört en hel del om den här Don, så jag förstår dig. Men hon har gjort sitt val och det är alltså att lita på honom.. och om hon tycker och känner att det är rätt kanske du borde lita på henne. Om det däremot visar sig vara ett stort misstag kommer hon i slutändan tacka dig för att du ändå försökte få henne att se sanningen." säger Yuki i ett försök att uppmuntra sin pojkvän till att kanske sänka garden lite och se vad som händer. Efter mycket om och men ger tillslut Jayden med sig.
 
 
Senare samma eftermiddag får Yuki ett erbjudande att få vara med på en fest vid klipporna.
Att ta med någon är tillåtet, och Jayden blir direkt tillfrågad. Han blir dock lite osäker och velar fram och tillbaks en stund. 
Yuki lyckas i vilket fall som helst tillsist övertala honom att följa med. 
 

Bremmer - Party all night

 
Trots att hon är gravid kunde inte Pamela motstå väninnan Katrinas förslag om en utgång. 
Jayden och Yuki följer med, och innan kvällen faller har de tre en mindre förfest hemma. 
 
 
Tack och lov passar fortfarande Pamelas allra favorit festklädsel. 
Och med tanke på bebisen i magen försöker hon ta det lugnt ute på dansgolvet. Dessutom har Pamelas energinivå sjunkit en hel del sedan hon blev gravid och orkar inte riktigt hänga med i svängarna. 
 
 
Det är lite ansträngande men hon gör i alla fall sitt bästa för att kunna ha det så roligt som möjligt. 
 
 
Efter ett tag sticker Jayden och Yuki iväg från dem andra. De vill ha kul på sitt sätt och vad passar inte bättre än att äventyra i en garderob. 
 
 
Att hänga i baren utan att kunna dricka är aldrig roligt, men det var ändå en perfekt plats att gå till när hon började känna sig utmattad. Även om Pam faktiskt ser fram emot att bli mamma kan hon, som vid detta tillfället, ibland inte undgå att fråga sig själv varför hon inte var mer försiktig. När bebisen kommer försvinner så mycket möjligligheter i hennes liv, och hon kommer inte heller vara lika benägen att kunna gå ut på kvällarna och ha kul på ett bra tag. Hon är fortfarande ganska ung, liksom. 
 
 
Nere på dansgolvet har Jayden och Yuki kommit tillbaka. De drar igång en dansduell och verkar få med sig majoriteten av alla simmar. Yuki är den som tar hem alltihopa.