Frågor till er

Hej simmare! 
Jag vill bara tala om för er att jag har ingen aning om jag ska fortsätta med projektet (bygga om Moonlight Falls) eller inte.
Eller rättare sagt göra det som en grej till bloggen, och framför allt till er
Anledning? Som jag nämnt förut kräver bloggen en hel del tid och energi att hålla igång. Om man inräknar alltihopa - så som att starta spelet, spela med familjen eller vad man nu kan tänkas göra, redigera bilder och framför allt komma på en historia som ska följa alla inlägg som publiceras om familjen, etc. Det tar en hel del tid. 
 
Ett projekt är visserligen helt annorlunda än att spela med någon av sina familjer. Men även det är tidskrävande. 
Jag startade projektet att bygga om Moonlight Falls därför jag såg det som en kul grej, inte bara för mig själv utan att det också skulle vara roligt för er att följa. Och nu till poängen med själva inlägget, jag vet inte om jag kommer publicera något mer om projektet därför jag har ingen som helst aning om ni vill se det eller inte. 
 
Det är verkligen otroligt tråkigt att ni inte kommer med någon som helst respons - vilket gör det otroligt svårt för mig att veta om ni verkligen vill läsa om detta eller inte. Jag har ingen som helst lust att slänga ut en massa tid på något som ni kanske inte ens vill läsa om. Och jag hoppas att ni förstår hur jag menar. Detta är ingen kritik mot er, utan jag vill bara tala om för er att jag kan omöjligt veta om detta är något ni vill läsa om eller inte och det är därför respons är så himla viktigt. Är det inte något ni vill se mer utav här, tala om det. Jag tar absolut inte illa upp, och detta gäller inte bara just projektet utan även övriga saker här på bloggen. 
 
Och nu vill jag hemskt gärna ha svar på dessa frågor så att jag vet vad ni vill se och inte:

♦ Vill ni se projektet Bygga om Moonlight Falls eller inte? 
♦ Vill ni att jag ska börja med downloadtips igen? I så fall Vad vill ni att jag ska tipsa om. 
♦ Är det någon idé att fortsätta med Familjen Bremmer, vissa av er verkar (enligt min uppfattning) vara besvikna på att jag helt plötsligt bytte till TS4 och verkar inte uppskatta Bremmer.
 
Sen får ni hemskt gärna komma med egna förslag/idéer på vad som kan förbättra bloggen, vad som jag kanske borde sluta uppdatera med, etcetc. Som sagt, jag tar inte illa upp alls om ni tex inte skulle vilja läsa om Bremmer och jag tål kritik. Era åsikter räknas och hjälper också mig att veta vad ni vill läsa om och inte, och framför allt hjälper det mig att kunna förbättra bloggen. Ni är med och bestämmer, helt enkelt. 

Bremmer - It feels so right doing the wrong thing

 
En morgon när resterande medlemmar av familjen Bremmer gått iväg till skolan, upptäcker Pam att hon fått röda fläcker över hela kroppen. Det hade kliat ett tag men nu vaknade hon upp till detta! Och dagen kunde inte bli värre när Paolo dessutom skickar ett sms och undrar ifall Pam har lust att träffa honom - killen hon mötte i parken under arbetstid. Pam kan dock inte låta bli att le lite åt att han faktiskt hör av sig till henne. 
 
 
Som tur är hade faktiskt Pam kilat ner till närmsta apotek dagen innan och fått tag i en såkallad mirakelmedicin mot influensan hon dragit på sig. Mirakel var det då verkligen eftersom Pam med ens kände sig bättre, och de röda prickarna försvann på en gång. 
 
 
Paolo föreslår att de ska ses vid de gamla ruinerna. Pam är den som är först dit, men hon behöver inte vänta länge förrän denna hunk tornar upp sig vid hennes sida. 
 
 
Plötsligt har solen gått ner och Pam och Paolo är fortfarande kvar. De hade hunnit prata om allt mellan himmel och jord, och Paolo hade lagt ett skämt om vilken skillnad det var gentemot första gången han träffade Pam då hon var gravid. Lite oskyldigt flörtande har de också hunnit med, och.. 
 
 
.. det oskyldiga flörtandet esklarerar till något mer intensivt. Pam vet att det hon gör är fel, hon har en partner.. och hon trodde aldrig någonsin att hon kunde vara en sådan sim som bedrar sina andra halva. 
 
 
Efteråt skyndar sig Pam därifrån utan att säga ett enda ord till Paolo. 
Hon borde inte ha gjort så.. nej, detta var så fel. Men det kändes så rätt, som om Paolo är den hon väntat på hela sitt liv. 

Projekt: Moonlight Falls - Main Family Mansion W.I.P