Familjen Conley, The Sims 3 comeback?

 
Med tanke på att jag knappt har någon som helst simslust för tillfället har jag lagt ner lite tanke kring om jag istället ska ta en paus från TS4 och börja med TS3 igen. Jag tror faktiskt att det är mest TS4 jag är lite trött på, eftersom jag den senaste tiden saknat trean väldigt mycket. Detta kanske också är en chans för mig att få tillbaka lite blogglust också, eftersom jag aldrig kände som jag gör nu när jag enbart spelade trean. 
 
Egentligen, ärligt talat, är det Familjen Lane jag saknar allra mest och helst vill spela med. Men eftersom Victoria Lane har fått en åldrandebugg har dem liksom lagts åt sidan, och jag tänkte i så fall göra en comeback med Conley istället - tills jag lyckats, om jag lyckas, lösa denna bugg. 
 
Sen finns det ju ett annat problem, och det är att min speldators grafikkort är "för nytt" för TS3 - dvs grafiken är hemsk eftersom spelet inte kan identifiera kortet och därmed ställt in sin egen kvalité. Men, som den datanörd jag är, har jag fler datorer. Jag förstår inte hur jag inte har tänkt på detta tidigare - att det bara är att installera spelen på min andra stationära (det är visserligen redan installerat på min laptop, och allting finns liksom där redan, men min laptop börjar bli gammal och orkar inte riktigt med spel längre så att eh, ja.. bara att sätta sig och installera allting igen på dator nr tre)
Jag spelade ju dessutom sims ett tag på min andra stationära, men jag är inget fan av AMD grafiken och därav var jag inte speciellt nöjd med kvalitén. Men tills jag förhoppningsvis lyckats få trean att lägga in mitt GeForce kort så känner jag att detta är en bra, tillfällig lösning och jag får helt enkelt stå ut med den halvkassa kvalitén.
 
Jag tänkte sätta mig nu under veckan och installera Sims 3 på min andra dator. I och med det tänkte jag också passa på att fortsätta på mitt påbörjade projekt - att bygga om Moonlight Falls. 
 
Hoppas ni kommer se fram emot att få se The Sims 3 här igen! :D