Vart jag laddar ner piercingar

 
 
De flesta piercingar jag har i mitt spel kommer härifrån och härifrån. Jag har andra piercingar som jag inte kommer ihåg vart jag laddat ner :) 
 
Labret i läppen, eftersom jag har de själv ;) Tycker även angel-och-spiderbite, medusa, och ögonbryn är riktigt snyggt!
Industrial har jag velat ha länge, det är också snyggt. 
 

Miss Sandy ~ Simself

 
Detta är mitt försök till en simself.. lyckades ju ganska bra i alla fall, typ. Tråkigt dock att jag såklart inte hade en ring/spiral till läppen, utan fick nöja mig med en stav/kula. Jag har, som jag sagt tidigare, en läpp piercing (labret). Lyckades dock göra en bättre selfie i TS4 CAS Demon som jag ska visa sen. 
 
Anyways, såg att Thesimslife skrivit om Siimsalabiim's utmaning "Lev dina drömmar". Så jag klickade mig in och läste vad den gick ut på etc, och det lät riktigt kul! Läs om den HÄR
 
Tänkte försöka mig på utmaningen då jag inte har någon större lust att spela på varken Lane eller Adams just nu. 
 
Alla som känner mig tycker jag är otroligt rolig, haha jag själv tycker inte jag är särskilt rolig.. men allt och alla skrattar när jag berättar mina dåliga skämt. Annars är jag väl rätt karismatisk av mig. Jag har lätt för att få nya vänner och kommunicera med folk. Folk dras till mig.
Kanske för att jag är väldigt social av mig.
 
Men jag är också hetlevrad. Något så otroligt. Jag har inget tålamod med saker och ting, brusar upp för minsta lilla grej.
Mitt humör går uppochner i princip hela tiden. En av mina dåliga sidor.
Flörtig.. haha hopplös romantiker kanske passar bättre. Jag har otroligt svårt att vara singel. Hittar alltid någon jag tycker om.
Jag vill hjälpa människor, och det är väl mer eller mindre min passion i livet. 
Älskar för övrigt makeup. 
 
 
I och med utmaningen ska man bygga sitt drömhus. Husbygge och inredning är dock det tråkigaste jag vet. Kan sitta en stund och bygga/inreda men tröttnar väldigt fort. Dessutom är jag riktigt dålig på att bygga hus.. detta ser inte ens ut som mitt drömhus. Vet inte hur länge jag bråkade med själva taket hahah. Men det får se ut som det ser ut. Huset är inte ens halvklart heller. 
 
Återkommer med denna utmaning när jag är helt klar med allt. 

Lane - Enjoy life while you can

Detta var vad jag orkade spela på tåget, och bilderna har bara legat i mappen utan att jag ens haft en tanke på dem. 
 
 
Det här med att gå på högskola på dagarna och festa på kvällarna är en livsstil som passar Julie. 
Folk hade förmodligen inte väntat sig det av henne. Julie var ju lugn och festade inte alls som tonåring. Men åren går och folk förändras. Julie vill njuta av livet innan vardagen kommer ifatt. Innan det är dags för jobb och skaffa familj. 
 
 
En av Julies nya vänner ringde medan Julie spelade bordtennis. Hon ville bjuda Julie på sin fest och Julie sa såklart ja. 
 
 
Festen visade sig dock inte vara något vidare. Det kom kanske fem personer, inget mer. Men Julie hade ändå kul i en timme eller två innan hon stack därifrån. 
 
 
Hemma fortsatte festen, i alla fall för Julies del. Storebror Jake satt mest och spelade medan Julie dansade för fullt och drack juice.