Vart jag har tagit vägen

Eh ja, hej på er! 
 
Som ni märkt råkade jag ta en paus från bloggen ett tag. Jag kommer dock behöva lämna bloggen tom ett tag till. Anledningen är för det första att jag knappt har tid över att spela Sims eller hålla bloggen uppdaterad atm. Sen har det hänt en massa saker i mitt liv som jag måste ta hand om. Jag kommer förmodligen börja uppdatera med både downloadtips, spelinlägg etc i december igen. Vi får se när jag orkar ta mig tillbaka, helt enkelt. 
 
Det var förresten några som ville att jag skulle börja skriva en story med mina Mayers. Jag ska försöka komma på en story till dem, och ni kommer få se mer utav dem när jag är tillbaka :) Väldigt kul att ni gillar dem och tack för all respons jag fått! ♥  
Jag vill väldigt gärna få förslag och liksom höra vad Ni tycker, så kommer det också bli lättare för mig att komma på en story med Mayer's - som ni dessutom gillar. Det är svårt för mig att veta vad ni gillar och inte, vad ni vill se, etc.
 
Nu sätter jag punkt här så hörs vi när jag kommer tillbaka! :) 
 
 
 

Keeping up with the Mayers

Mayer's är ingen ny familj jag direkt tänkt skriva en story om. Men de kommer förmodligen dyka upp här lite då och då, eftersom jag blev väldigt nöjd med både Elena och Wayne. Elena ser ni för övrigt i headern, bion samt i ett tidigare inlägg som ni hittar HÄR.
Eller vad tycker ni? Vill ni att jag börjar skriva någon slags story med dem? Kom gärna med förslag i så fall! :) 
 
 

Adams - Time to be independent

Detta inlägg skulle egentligen kommit upp för längesen men det har hänt sjukt mycket i mitt liv den senaste tiden.
Sen har jag såklart "glömt" bort Sims eftersom jag varit helt fast med Outlast. 

 
 
Allison som är ambitiös är klart nöjd över slutbetyget. Det första hon ser är ett stort MVG - vilket gynnar henne bra då hon i framtiden tänker bli affärskvinna. 
 
 
Reece's vistelse på Campus har varit upp och ner. Han fuskade på varenda tenta eftersom han varken orkade plugga eller ens bry sig om sin examen. Tillslut satte han sig faktiskt ner och pluggade ordentligt till slutprovet, och lyckades ta examen med ett VG. 
 
 
Dagen då det var dags att flytta hemifrån är kommen. Reece har sedan han var tonåring längtat tills dess men att ta farväl av sina föräldrar var svårare än han trodde. Såklart de kommer ses igen men bara tanken på att inte längre bo hemma är lite skrämmande.
 
 
Den som tar det hårdast är självklart mamma Janelle. Det är inte lätt för en mamma att släppa taget.
Hon försäkrar sin son att om det är något han och Allison behöver är det bara att ringa. Janelle, som är stadens rockstjärna, har redan gett dem tillräckligt med pengar. 
 
 
Några dagar senare har Reece och Allison äntligen kommit i ordning i deras nya hem. Det är inte stort men det duger bra åt de två.
Reece har dessutom kunnat köpa sin drömbil tack vare arvet efter sin morfar Justin. 
 
 
Känslan av att äntligen ha ett eget hem tillsammans med Allison är obeskrivlig. Reece vet i alla fall att han aldrig varit lyckligare.
Hundarna Bart och Shorty flyttade självklart med. 
 
 
Allison är även hon lycklig över att få bo med Reece i deras egna hem. När Reece är ute och handlar ställer hon sig framför spegeln och kollar in sig själv. Hennes kropp har börjat forma till sig, och det oroar henne. Vad ska Reece säga när han väl får reda på det? 
 
 
Någon dag ska hon hitta rätt tillfälle att berätta, nu vill Allison bara njuta av sin första kväll med Reece i deras egna hem.