Where can I find: Adriannas shorts

 
Du hittar dem HÄR :) 

Adams - Första skoldagen

 
Jag byggde ut huset för ett tag sedan men glömde lägga upp en bild på det. Reece har fått övervåningen helt för sig själv och så snart som möjligt ska jag göra klart övervåningen helt. 
 
 
Bröllopsfesten tycktes aldrig ta slut. Runt fyra-fem snåret landade Janelle och Chad äntligen hemma. 
Janelle kan inte riktigt förstå att hon och Chad gift sig. Det känns fortfarande så otroligt overkligt. 
 
 
Reece har växt upp och blivit ett barn. Jimbo fyllde år dagen innan och blev en gammal hund. 
Gammelmorfar Noahs gröna ögon som mer eller mindre är ett kännetecken för familjen Adams har nått generation fyra. 
 
 
Shorty är Reeces egna hund och de är varandras bästa vänner. 
 
 
Men mamma Janelle och pappa Chad tycker inte att Reece är tillräckligt stor för att få gå ut och gå med Shorty ensam. När Reece skulle till och koppla sin hund stoppar mamma Janelle honom. "Shorty drar rätt mycket, Reece. Han är starkare än dig." säger hon. "Du får ta Jimbo istället." 
 
 
Det är med sura miner Reece lämnar huset med Jimbo. Längs vägen muttrar han och tjurar. 
 
 
Chad har fått jobb inom poliskåren och spenderar därför så mycket tid som möjligt åt att lära sig spela schack på familjens dator. 
 
 
Varje kväll läser pappa Chad eller mamma Janelle en godnattsaga för Reece. Ikväll handlade det om riddaren som räddar prinsessan från tornet. Imorgon är det Reece första skoldag så nerverna går upp och ner, därför blev det också en extra lång saga just ikväll. 
 
 
Shorty har fått en plats i Reece rum. Helst av allt vill han ligga vid Reeces fötter och sova men han är för stor för att få plats i Reeces lilla säng. 
 
 
Morgonen därpå är det Chads första dag på jobbet. Han är inte det minsta nervös dock. Det ska mer eller mindre bli skönt att komma ut i samhället och göra något vettigt istället för att gå hemma om dagarna. 
 
 
Det är med nervösa steg och darriga ben Reece kämpar sig fram till skolbussen. Lugnande var det dock att Janelle följde med honom en bit för att vinka av honom. 
 
 
När hon vinkat av sin son äter Janelle frukost. Hon är ledig i några få dagar till men det känns ändå som om det är hundra år kvar tills jobbet börjar. Dessutom har hon ingenting att göra nu när maken och sonen är på jobb och i skolan. 
 
 
Tillslut bestämmer hon sig för att besöka sina föräldrar. De har tydligen flyttat till ett nytt hus. 
 
 
Pappa Justin har gått i pension och sa åt henne att hon mer än gärna får komma över varje dag om hon inte har något annat för sig. De har investerat i ett piano så Janelle var den som fick inviga det. 
 
 
Hemma har både Chad och Reece slutat för dagen. Reece ber sin pappa om hjälp med läxorna. 
Hela skoldagen har varit en enda röra. Allt blir bara virrvarr för Reece. Han förstår inte varför han måste gå i skolan. Chad försöker få honom att förstå hur viktigt det är med skolan och frågar om det inte hade hänt något kul alls under dagen.
Reece mumlar något om att han lärt känna en tjej som heter Allison. 
Självklart måste pappa Chad retas lite när han får höra om Reeces nya tjejkompis. 
 
 
När Janelle kommer hem står middagen på bordet. Reece vill ju lära sig laga mat och korv är ju lätt att göra. 
 
 
Reece måste självklart skryta att han varit med OCH faktiskt gjort det mesta. 

Downloadtips - Hår

 
Klicka på någon av bilderna för att ladda ner.