Förslag till livesändning?

Hej simmare! 
Som ni märkt har jag inte varit så aktiv (igen!), men det är mest för att jag inte haft någon lust att spela på Bremmer (eller sims överhuvudtaget) och för att jag varit upptagen med annat. Nu när sommaren är här passar man ju på att vara ute i solen hela dagarna med kompisar etc, och då blir det ju lite att spel liksom inte är prio ett - som ni nog själva förstår om ni spelar. 
 
Nog om det. Det är verkligen jätte roligt att rätt många av er vill att jag ska göra en livesändning, och jag hade först tänkt att göra en nu på fredag men jag ska försöka hinna med att gå på två studenter samma dag (!!). Jag hade nämligen fått för mig att deras studenter var på torsdag, men så var inte fallet. Anyways, jag tänkte hursom passa på att försöka göra min första livesändning nu när jag ska vara ensam hemma i en vecka! Så det kommer ske under denna vecka, dag har jag dock inte bestämt än. 
 
Min idé var att jag kanske ska skapa en sim, och försöka bygga ett hus åt denne alt. renovera ett färdigt hus. Men jag är inte helt säker och därför vill jag höra era åsikter och förslag! Vad vill ni liksom se i en livesändning? 
 
Hursom helst återkommer jag när jag bestämt dag och tid. 
 

Adrianna Evans

 
Jag tror jag nämnt för ett tag sedan att jag är inne i en skapa-massa-simmar-period. Och igår skapade jag den här simmen.
Hon är baserad på Adrianna Lane (grundaren av familjen Lane), men tanken är dock inte att hon ska vara Sims 4 versionen av Adri.
Jag tror inte heller att hon varken kommer synas i Bremmer eller få en egen story.
 
Om det är något jag tycker är fruktansvärt snyggt, så är det mörkhyade simmar (liksom personer irl) med annorlunda hårfårg - framför allt åt det röd/lila hållet - och en hel del tatueringar. Ni lär därför, helt klart, få se en hel del liknande simmar i framtiden. 
 
Vill ni förresten ha Adrianna i erat spel så har jag precis lagt ut henne på mitt galleri.
Det händer att jag lägger ut simmar för nedladdning och skulle ni vilja ladda ner någon ni tycker om är det bara att söka upp mig. 
Heter Petriisha på Origin, och om ni vill får ni gärna lägga till mig! Accepterar alla :) 
(ni hittar för den delen också mitt origin id och övriga "kontakt uppgifter" under fliken "Om" i menyn) 

Bremmer - Can you feel the love tonight

 
Skymningen har lagt sig över Windenburg och Jacen och Nicole befinner sig fortfarande vid klipporna. Ingen av dem har någon vidare lust att bege sig hemåt, och tiden - ja, den mer eller mindre bara flög iväg i och med deras långa samtal om livet och andra saker. Luften blev en aning kyligare sedan solen försvann bortom horisonten, Nicole framför allt var noga med att påpeka hur kallt det plötsligt blivit och Jacen som den gentleman han är hade inga problem att lägga en arm om henne i hopp om att det skulle kännas bättre. 
 
 
Plötsligt verkar Nicole känna sig obekväm och reser sig hastigt upp. "Jag.. jag borde nog gå hem." mumlade hon.
"Tack för att du i alla fall ville umgås med dig. J-jag gör gärna om det." var det sista hon sa innan hon vände Jacen ryggen och började gå därifrån. Jacen hade själv rest sig upp, han ville inte att kvällen redan skulle ta slut - men vad skulle han säga för att få henne att stanna?
"Du.. vänta!" utbrast han, utan att riktigt veta vad han egentligen skulle säga därefter.  
 
 
Jacen stannar framför Nicole som iakttar honom med en lite förvånad blick. Jacen kunde inte hjälpa att låta sin blick vandra längs med hennes kropp. Det var något så annorlunda med Nicole, jämfört med Elsa. Nicole hade mer.. på något sätt.
Elsa hade varit så smal med nästan inga kvinnliga former alls, medan Nicole... 
"Ser du något intressant..?" Nicole hade lagt händerna på höfterna och hennes undrande blick vilade på Jacens ansikte.
"V-vaa.. va nej... nej... hahah nej." Nicole höjde lite frågande på ena ögonbrynet. 
 
 
Jacen insåg att han förmodligen skämt ut sig själv och kanske fått Nicole att ha en helt annan uppfattning om honom.
"Jag såg nog vart din blick var." log Nicole, nästan lite retsamt, och slog lätt till honom på axeln. 
"Äsch det var inget.." mumlade Jacen, han hade ingen aning om vad han skulle säga. 
 
 
Nicole gav ifrån sig ett kort skratt. "Det gör ingenting, okej? Du är kille... en mycket attraktiv kille." mot slutet var det mer mummel snarare än klart och tydligt. "Tack, antar jag." svarade Jacen nästan på en gång. Återigen såg Nicole ut att bli lite blyg.
"Du är, ärligt talat, en utav de vackraste tjejer jag träffat." Trots att det var mörkt kunde Jacen se hur Nicoles kinder blev röda av rodnad över komplimangen. 
 
 
Tystnaden omslöt dem. Nicole tog ett steg närmre och plötsligt stod dem, bara några millimeter, ifrån varandras ansikten.
Utan att tänka lade Jacen en hand mot Nicoles midja och drog henne ännu närmre. 
Plötsligt möter Nicoles läppar hans under några sekunder innan hon hastigt ryggar tillbaka. 
 
 
Hennes blick for ner i marken. "Förlåt... jag borde inte ha... du har ju Elsa.
Jacen skakade på huvudet som svar, trots att Nicole fortfarande tittade ner i marken. 
"Du behöver inte be om förlåtelse. Jag var ju med på det. Dessutom.." Jacen tystade sig själv. 
Tillslut tittar äntligen Nicole upp igen, rakt in i hans ögon. "Dessutom... vadå?
 
 
Jacen svalde medan han gick ett halvt varv runt henne. "Du är en mycket bättre sim än Elsa." mumlade han till svar på hennes fråga. Återigen står de båda simmarna nära varandra. "Tänker du på samma sak som jag?
"Vill du...?" Nicoles ansikte ändrades från osäkert och blygt till att bli mer förföriskt. Men uttrycket försvann lika fort som det kom.
"Jag har aldrig..." hennes röst var låg och knappt hörbar. "J-jag... j-jag menar jag liksom aldrig.. g-gjort det f-förut.
"Om du inte vill så gör det inget." svarade Jacen med ett leende. Det sista han ville var att Nicole skulle känna sig tvingad till något.
"Jo det är klart jag vill. Jag ville bara att du... skulle veta.
Jacens leende verkade smitta av sig. Nicole, vars ansikte spruckit upp i ett leende, tog hans hand. 
"Lova att vara försiktig bara.
"Jag lovar.