Ingen motivation och nytt spel

Hej simmare! 
Jag tänkte kika in här och förklara att jag inte kommer blogga den kommande veckan. Jag saknar helt motivation, min kylare är trasig på laptopen och därför kan jag inte heller spela sims - vilket egentligen inte gör speciellt mycket eftersom simslusten är lika med noll. Dessutom har jag köpt ett nytt spel (senaste Star Wars Battlefront) som jag vill spela och lägga ner tid på. Jag känner tyvärr just nu att varken Sims eller bloggen är något jag verkligen vill lägga ner tid på, motivationen blir inte heller bättre när man knappt får någon respons. Nu menar jag inget illa till er, men ni själva som har bloggar vet hur mycket arbete, tid och energi som krävs för att hålla igång bloggen.. speciellt när man inte har en speciellt bra speldator kan det ta flera timmar att ens få ihop bilder till två inlägg. 
 
Jag kommer att komma tillbaka när jag känner att jag börjat få tillbaka simslusten igen. Då och då kanske det kommer upp något inlägg med downloadtips eller tips på något annat, men spelinlägg lär dröja till i alla fall efter nyår. Vi får se hur jag känner när jag fått tag i en kylplatta också. 
 
Under tiden jag är borta kan ni ju passa på att ställa WCIF-frågor om ni vill och undrar vart jag laddat ner saker, så kan jag göra ett stort WCIF inlägg när jag kommer tillbaka. 
 
Och ni kan också kika på mina tre favorit simsbloggar som alla är aktiva: 
Simsliv
Simstales 
The Sims life (ledsen, jag tänkte tipsa om din blogg innan julafton men glömde helt bort det! Jag kommer skriva ett inlägg om din blogg någon dag här i veckan eller när jag känner för att börja blogga igen). 
 
Det ska förhoppningsvis inte dröja alltför länge innan jag är tillbaks, just nu känner jag bara att jag åtminstone behöver någon vecka eller två. Men tills vidare får ni ha det king! ♥

Lane - Bröllop

 
Jag tänkte inleda Familjen Lane's comeback med Troy och Julies bröllop! Ceremonin hölls i en av Storybrooks mindre parker och gästades av övriga familjemedlemmar och nära vänner. 
 
 
Gladast av alla var förmodligen Jake och Julies mamma Adrianna. Tänk att hennes enda dotter äntligen ska gifta sig och faktiskt ha ett riktigt bröllop - tillskillnad från Jake som gifte sig med Manisha bara sådär utan att ha någon form av ceremoni. 
 
 
Eftersom alla i familjen skulle närvara tog Julie och Troy även med sig sina fyrbenta medlemmar. 
Inget bröllop utan hela familjen! 
 
 
Förutom bröllopet har även andra saker hänt sedan vi såg Familjen Lane sist.
Evelyn har fyllt år och är numera en tonåring! 
 
 
Lilla Victoria, som fick vara brudtärna, blev riktigt rörd av att se sina föräldrar gifta sig. 
 
 
Som den gentlemannen han är lät Troy sin nyblivna fru få äran att skära sin bit av bröllopstårtan först. 
 
 
Hästarna Damon och Crystal må inte riktigt förstå vad det rör sig om, men de båda ville ändå visa sin kärlek till i alla fall Julie - typ som om de gratulerade och önskade henne lycka till med sitt äktenskap. 

Conley - Family

Det blev inte som jag planerat i helgen, en massa oväntande planer dök upp och ja, vad mer behöver jag säga? Men här kommer i alla fall det sista inlägget med Conley. Lane kommer tillbaka nu i veckan, förhoppningsvis imorgon om jag lyckas fixa mitt grafikkort - grafikkortet krånglade en del när jag spelade, därför får ni ursäkta kvalitén och grafiken på vissa bilder. 

 
Lördagmorgon är kommen och precis som Dean lovat ska han ta med sig sina barn ut på en familjedag. 
James ville lära känna honom och Stella, och det ska han få göra också. 
 
 
Dean tar först med James och Stella till parken. Det är ändå en ganska nostalgisk känsla med tanke på att han tog med dem hit när de var små. 
 
 
Det första Stella gör är att leta efter påskägg. Hon hittar flera stycken men lyckas inte hitta det där speciella ägget alla i skolan pratat om. 
 
 
De stannar i parken i flera timmar, och det mesta dem gör är på Stellas nivå. James verkade i alla fall inte ha något emot det utan var snarare glad över han överhuvudtaget fick den här möjligheten. För hans del är det inte direkt vardag att sticka ner till parken med sin biologiska pappa och lillasyster. 
 
 
Närmre frampå eftermiddagen och kvällen beger de sig till gymmets pool. Det är egentligen inget roligt tillhåll eller kanske en plats att kalla för badhus, men det är alldeles för kallt för att kunna bada utomhus och Bridgeport har inget riktigt badhus heller. Dessutom drog regnet in över staden så fort solen försvann bortom horisonten. 
 
 
Det fanns inte något speciellt att göra - ingen rutschkana, trampolin, ingenting. Men de lyckades ändå ha kul på egen hand.. i alla fall Stella, som gjorde pappa Dean ordentligt irriterad genom att stänka vatten på honom hela tiden. James brydde sig inte om att det var en pool, han snorklade i alla fall och skrattade då och då åt Dean och Stella.