PGC - Chain 1.6

PGCn är tillbaka! Detta blir bara ett kort inlägg - spelade nästan halva natten så tillslut orkade jag inte längre. 

 
 
Madeleine är numera höggravid så hon går hemma hela dagarna och tar hand om tvillingarna. Men när dem sover eller är i lekhagen passar hon på att försöka lära sig måla. Inte för att hon direkt är konstnärlig av sig. Men det är ändå roligt att måla samt att sälja tavlor drar in extra pengar. 
 
 
Dock är detta hennes hittils jobbigaste graviditet. Fötterna är svullna, ständigt illamående och kronisk trötthet. 
 
 
Därför har Familjen Chain köpt en Benhilda! Hon var rätt dyr dock. Ca 4000 simdaler är rätt mycket för en ganska fattig familj. Men så värt! 4000 är ändå en skitsumma för någon som håller huset rent och sitter barnvakt för evigt. Nu slipper i alla fall Madeleine gå runt på sina onda fötter i onödan, samt hålla koll på två vilda småbarn. 
 
 
Men så en dag kom dessa inte så trevliga magsmärtor. För Första Gången var Sebastian hemma och kunde ringa efter en taxi. Barnvakt behövs ju inte längre. 
 
 
Av någon anledning tog Sebastian med sig James in på sjukhuset.. haha han gick och plockade upp James innan han och Madeleine åkte. 
 
 
Det blev tvillingar den här gången med! En pojke och för första gången en flicka. 
Flickan får namnet Jenny och hon är vänlig men lyhörd. Pojken får namnet Daniel (eh ahh vet inte varför jag valde det namnet) han sover otroligt tungt men han är i alla fall god. 
#1 / / Ellie:

Åh Madeleine är hur fin som helst (:

Svar: Tack! Visst är hon :D
Sandy SIMSINSPACE

#2 / / Ellie:

WCIF Sebastians hår och tröja (: