Cats & Dogs

Idag släpptes den nya expansionen Cats & Dogs, och jag slog självklart till på det. Trots att jag nog hellre hade velat ha årstider före husdjur kan jag ändå inte neka till att jag varit taggad på denna expansion. Jag tycker fortfarande det är tråkigt att dem inte tog med hästar som i trean, men som jag nämnde i mitt tidigare inlägg om denna expansion kan jag ändå se varför. Hästar passar inte riktigt in i fyran med tanke på spelets uppbyggnad. 

Jag är full igång med att utforska den nya expansionen, men jag är osäker på om jag kommer att blogga om det. Skulle ni vilja att jag gör det kan jag nog säkerligen fixa ihop lite inlägg där vi kanske kan följa en sims utveckling inom veterinäryrket. I så fall är det bara att säga till. 

Anyways, jag tänkte inte lämna detta inlägget såhär tråkigt med enbart text utan någon bild! Men förbered er på att jag har gått lite crazy med kameran för att den nya världen är så himla fin och flera interaktioner så himla gulliga. Tror jag fick det till.. 15 bilder. Enjoy! 
 
Och yas Mikka expansionen är helt klart värd pengarna (än så länge i alla fall)! ;) 
 
 
Det tog en stund innan jag förstod vad de olika ikonerna i toppen av skärmen i CAS var för något. Men det är alltså att man själv kan justera ifall man vill att djuret ska stå upp, sitta (på två olika sätt) eller ligga ner. Om jag har fel får ni gärna rätta mig och förklara vad det annars kan vara, haha. 
 
 
Här är då huset min utforskarsim bor i. Det är inget hus som kom med den nya världen Brindleton Bay utan ett jag laddade ner från Maxis.
Tror det är första gången i min historia med sims 4 som jag faktiskt slår till med ett grönt hus.. 
 
 
Min utforskarsim Ayana Bell. Fullt stylad av kläder, skor och hår från expansionen. 
 
 
Eftersom Ayanas ena trait är dog lover fick hon två hundar och en katt. Jag var lite tråkig som gjorde båda till schäfrar men det är ju helt klart bästa hundrasen! Katten tror jag är en ragdoll, som heter Betty. Hunden i mitten fick heta Libby och den andra Jason. Jag slumpade faktiskt fram deras namn. 
 
 
Tänkte försöka inreda hela huset med så många saker som möjligt från expansionen, men orkade bara fixa med vardagsrummet idag.
Säg till ifall ni vill att jag fotar och lägger upp bilder på hela huset sen när jag är klar. 

 
Om det är något jag verkligen tycker är gulligt med djuren så är det att de gärna håller sig nära simmen och följer efter dem i princip överallt. 
 
 
Bonus från när ena hunden blev rädd för den nya robotdammsugaren, och när han senare blev sjuk och var tvungen att ha tratt. Stackarn!
Publicerat i The Sims 4
Taggar: The Sims 4 / The Sims 4 Cats & Dogs
#1 / / Michaela:

omg omg! Why u taunt me like this! D: xD
Haha, blir ju dock själv mer pepp på att köpa det sen när jag väl kan det! :D Känner redan att världen kommer bli en favorit att spela i sen! :3

Svar: Bc I can! D: xD Världen är nog den finaste hittills, faktiskt, om jag ska säga det så.. så det tror jag nog :3
Sandy SIMSINSPACE

#2 / / hilda:

hur tar du så fina bilder?? längtar till nästa gång du laddar upp

#3 / / Anna:

Hur får man robotdamsugaren? :D vilket spel eller modd behöver man då?

Svar: Den kommer med expansionen "hundar & katter" :)
Sandy SIMSINSPACE

#4 / / Anonym:

Hur får man robotdamsugaren? :D vilket spel eller modd behöver man då?